Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυνεργασία της Hellenic Seaways με το Αρχιπέλαγος – Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας
Η Hellenic Seaways διατίθεται να συμβάλλει στο έργο που προσφέρει το Αρχιπέλαγος

Συνεργασία της Hellenic Seaways με το Αρχιπέλαγος – Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας

Με τη νέα συνεργασία της με το Αρχιπέλαγος – Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας, η Hellenic Seaways δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει εθελοντικές δράσεις περιβαλλοντικής προστασίας.

Η Hellenic Seaways προχώρησε σε συνεργασία με το Αρχιπέλαγος – Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας, με αφορμή την επιτυχή επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς στην Αθήνα, θαλάσσιας χελώνας στη Σάμο. Η χελώνα βρέθηκε να πλέει τραυματισμένη, φέροντας βαρύ τραύμα στο κεφάλι από προπέλα στην παραλία Ψιλή Άμμος στην περιοχή του Πυθαγορείου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η ομάδα Αρχιπέλαγος, προκειμένου να προσφέρει στη χελώνα τις πρώτες βοήθειες. Την επόμενη μέρα, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, η Hellenic Seaways με το “Νήσος Μύκονος” μετέφερε τη χελώνα στον Πειραιά, συνοδεία ερευνητή του Αρχιπελάγους στον Πειραιά, την οποία παρέδωσαν στα μέλη του Συλλόγου Προστασίας Θαλάσσιας Χελώνας “Αρχέλων”.

“Η Hellenic Seaways είναι ιδιαίτερα ευτυχής με τη νέα συνεργασία”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, “καθώς διατίθεται να συμβάλλει στο σημαντικό έργο που προσφέρει το Αρχιπέλαγος, μια μη-κερδοσκοπική, μη κυβερνητική περιβαλλοντική οργάνωση, που δραστηριοποιείται από το 1998 σε ένα διευρυμένο πεδίο δράσης, το οποίο καλύπτει το σύνολο των ελληνικών θαλασσών και σταδιακά επεκτείνεται στην ευρύτερη περιοχή της ΒΑ Μεσογείου.

Η Hellenic Seaways δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει εθελοντικές δράσεις περιβαλλοντικής προστασίας, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων σε θέματα που αφορούν στην προστασία και τη διαφύλαξη του θαλάσσιου περιβάλλοντος”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024