Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η Hellenic Seaways διατίθεται να συμβάλλει στο έργο που προσφέρει το Αρχιπέλαγος

Συνεργασία της Hellenic Seaways με το Αρχιπέλαγος - Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Αύγουστος 2011, 00:00

Με τη νέα συνεργασία της με το Αρχιπέλαγος - Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας, η Hellenic Seaways δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει εθελοντικές δράσεις περιβαλλοντικής προστασίας.

Η Hellenic Seaways προχώρησε σε συνεργασία με το Αρχιπέλαγος - Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας, με αφορμή την επιτυχή επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς στην Αθήνα, θαλάσσιας χελώνας στη Σάμο. Η χελώνα βρέθηκε να πλέει τραυματισμένη, φέροντας βαρύ τραύμα στο κεφάλι από προπέλα στην παραλία Ψιλή Άμμος στην περιοχή του Πυθαγορείου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η ομάδα Αρχιπέλαγος, προκειμένου να προσφέρει στη χελώνα τις πρώτες βοήθειες. Την επόμενη μέρα, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, η Hellenic Seaways με το “Νήσος Μύκονος” μετέφερε τη χελώνα στον Πειραιά, συνοδεία ερευνητή του Αρχιπελάγους στον Πειραιά, την οποία παρέδωσαν στα μέλη του Συλλόγου Προστασίας Θαλάσσιας Χελώνας “Αρχέλων”.

“Η Hellenic Seaways είναι ιδιαίτερα ευτυχής με τη νέα συνεργασία”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, “καθώς διατίθεται να συμβάλλει στο σημαντικό έργο που προσφέρει το Αρχιπέλαγος, μια μη-κερδοσκοπική, μη κυβερνητική περιβαλλοντική οργάνωση, που δραστηριοποιείται από το 1998 σε ένα διευρυμένο πεδίο δράσης, το οποίο καλύπτει το σύνολο των ελληνικών θαλασσών και σταδιακά επεκτείνεται στην ευρύτερη περιοχή της ΒΑ Μεσογείου.

Η Hellenic Seaways δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει εθελοντικές δράσεις περιβαλλοντικής προστασίας, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων σε θέματα που αφορούν στην προστασία και τη διαφύλαξη του θαλάσσιου περιβάλλοντος”.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top