Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΚαι στα ελληνικά η διατριβή του Τάσου Πάππα “To be or not to be a DMC”
Ένα χρήσιμο πρακτικό εγχειρίδιο για κάθε εταιρεία που στον χώρο των εταιρικών ταξιδιών

Και στα ελληνικά η διατριβή του Τάσου Πάππα “To be or not to be a DMC”

Το περιεχόμενο του βιβλίου του Τάσου Πάππα "Να είσαι ή να μην είσαι DMC", έχει σκοπό να βοηθήσει τους νέους DMC στην επαγγελματική τους πορεία.

Η διατριβή του Τάσου Πάππα, “To be or not to be a DMC” για την πιστοποίηση του CITE (Certified Incentive travel Executive), έχει μεταφραστεί τώρα και στα ελληνικά με τίτλο “Να είσαι ή να μην είσαι DMC” και είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). O Τάσος Παππάς ήταν πρόεδρος του Site Greek Chapter 2007-2010 και διατέλεσε πρόεδρος του διεθνούς Site το 2000.

Η πιστοποίηση CITE του Site Global (Society of Incentive & Travel Professionals) είναι ένας από τους μεγαλύτερους τίτλους παγκοσμίως στην κύκλο των Συνεδρίων και των Ταξιδιών Κινήτρων, και οι επαγγελματίες που έχουν αποκτήσει αυτήν την πιστοποίηση δεν ξεπερνούν παγκοσμίως τους 60.  Το περιεχόμενο του βιβλίου “Να είσαι ή να μην είσαι DMC”, έχει σκοπό να βελτιώσει την γνώση για τις εταιρείες DMC και να βοηθήσει τους νέους DMC στην επαγγελματική τους πορεία.

Αυτή η διατριβή είναι ένα χρήσιμο και απαραίτητο πρακτικό εγχειρίδιο για το προσωπικό κάθε εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο των εταιρικών ταξιδιών και τη διαχείριση προορισμού, γιατί αναλύει τις καθημερινές συνθήκες εργασίας με συγκεκριμένα παραδείγματα και πρακτικές. Εξετάζει τις διαδικασίες μίας DMC και προτείνει μεθόδους και σωστές δράσεις για κάθε περίσταση.

Οι κύριες ενότητες που εξετάζονται και αναλύονται στις 146 σελίδες, μεταξύ άλλων είναι:

  • Προετοιμασία μιας DMC
  • Προβολή των υπηρεσιών
  • Διαχείριση αιτημάτων
  • Προετοιμασία προσφορών
  • Σχεδιασμός Προγράμματος
  • Πραγματοποίηση Ταξιδιού/Προγράμματος
  • Πληθώρα υποδειγμάτων, εγγράφων, προσφορών, συμβολαίων κ.λπ.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024