Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Oικονομία καυσίμου και χαμηλότερο λειτουργικό κόστος

B737 MAX είναι η νέα οικογένεια αεροσκαφών της Boeing

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Σεπτέμβριος 2011, 00:49

Τη νέα οικογένεια αεροσκαφών της παρουσίασε η Boeing με στόχο να ρίξει το λειτουργικό κόστος των αεροπορικών εταιρειών, να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου και να αυξήση την άνεση των επιβατών.

Η Boeing παρουσίασε την νέα της σειρά αεροσκαφών με το όνομα 737 MAX, που θα ηγείται της οικογένεια των αεροσκαφών - 737 MAX 7, 737 MAX 8 και 737 MAX 9, τα οποία θα είναι πολύ οικονομικότερα στα καύσιμα αλλά και στα λειτουργικά κόστη.

“Η σειρά 737 MAX προσφέρει στις αεροπορικές εταιρείες τη σωστή λύση και είναι η καλύτερη επιλογή για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου μέλλοντος με βελτίωση της κερδοφορίας.  Η σειρά 737 MAX θα έχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, τη μέγιστη αξιοπιστία και στο εσωτερικό θα συνεχίσει να προσφέρει μέγιστη άνεση στους επιβάτες”, δήλωσε η Nicole Piasecki, vice president of Business Development and Strategic Integration, Boeing Commercial Airplanes.

Η 737 MAX θα προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμων ώστε οι αεροπορικές εταιρείες να μπορούν να ανταγωνιστούν με επιτυχία στο μέλλον. Οι αεροπορικές εταιρείες θα επωφεληθούν από ένα πλεονέκτημα 7% του λειτουργικού κόστους, όπως και χαμηλότερες απαιτήσεις συντήρησης.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top