Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΟι διεθνείς δάσκαλοι της γιόγκα συγκεντρώνονται στην Αίγυπτο
5ο Διεθνές Φεστιβάλ Γιόγκα της Αιγύπτου

Οι διεθνείς δάσκαλοι της γιόγκα συγκεντρώνονται στην Αίγυπτο

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Γιόγκα της Αιγύπτου έχει ως θεματική του φέτος "Αίγυπτος – Επιστροφή στην Ελευθερία".

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Γιόγκα της Αιγύπτου θα λάβει χώρα στο 5άστερο ξενοδοχείο Domina Coral Bay Elisir, στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, από τις 25 έως τις 30 Νοεμβρίου 2011.

Το Sharm El Sheik, βρίσκεται στο νότιο άκρο της χερσονήσου Σινά, στην Αίγυπτο, με την Ερυθρά Θάλασσα από τη μία πλευρά και τα βουνά του Σινά από την άλλη. Το ξενοδοχείο αποτελείται από έναν συνδυασμό κτιρίων κτισμένα στο μαυριτανικό στυλ, τροπικούς κήπους με πισίνες και με θέα τον Κόλπο των Κοραλλιών στην Ερυθρά Θάλασσα. Διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, που παρέχει Spa και θεραπείες ομορφιάς, Θαλασσοθεραπεία, υδρομασάζ και πολλά άλλα.

Εκεί δάσκαλοι της γιόγκα από ένα ευρύ φάσμα τεχνικών θα παρέχουν μαθήματα σε αρχάριους έως και προχωρημένους. Επιπλέον θα υπάρχει πρωινή και βραδινή ώρα διαλογισμού, καθώς και διαλέξεις και εργαστήρια σχετικά με τη θεωρία της γιόγκα.

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Γιόγκα της Αιγύπτου έχει ως θεματική του φέτος “Αίγυπτος – Επιστροφή στην Ελευθερία”, που είναι και ο υψηλότερος στόχος της γιόγκα (Kaivalya), αλλά και η ελευθερία του λαού της Αιγύπτου, μετά την επιτυχημένη επανάσταση τους τον Φεβρουάριο του 2011.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024