Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΜε επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων
Διοργάνωση του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων

Με επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων

Το τουρνουά γρήγορου σκακιού, που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων με τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων προσέλκυσε το ενδιαφέρον και των τουριστών και επισκεπτών της πόλης.

Στα πλαίσια των σκακιστικών προγραμμάτων του Δήμου Χανίων που λειτουργούν όλο το καλοκαίρι, διεξήχθη την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων (δίπλα από το Γιαλί Τζαμσί) το τουρνουά γρήγορου σκακιού, το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους μικρούς και μεγάλους σκακιστές, που αναμέτρησαν τις δυνάμεις τους πάνω στη σκακιέρα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι τουρίστες και επισκέπτες της πόλης, φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας το γεγονός.

Η συμμετοχή για άλλη μια φορά ήταν πολύ μεγάλη – με 92 παίκτες όλων των ηλικιών να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη συμμετοχή από σκακιστές μικρής ηλικίας, καθώς και το υψηλό επίπεδο αυτών των παικτών,  καθώς αρκετοί απ’αυτούς έχουν κερδίσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος σε πανελλήνιες νεανικές διοργανώσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024