Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΓαλάζιες σημαίες στα ξενοδοχεία Candia Maris και Silva Maris

Γαλάζιες σημαίες στα ξενοδοχεία Candia Maris και Silva Maris

Για μια ακόμα χρονιά στις παραλίες των ξενοδοχείων Candia Maris και Silva Maris κυματίζουν οι Γαλάζιες Σημαίες που απονεμήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κρίσεων του προγράμματος ‘Γαλάζιες Σημαίες της Ευρώπης’. […]

Για μια ακόμα χρονιά στις παραλίες των ξενοδοχείων Candia Maris<.> και Silva Maris κυματίζουν οι Γαλάζιες Σημαίες που απονεμήθηκαν από<...> την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κρίσεων του προγράμματος 'Γαλάζιες Σημαίες της Ευρώπης'.

Η απονομή των Γαλάζιων Σημαιών επιβεβαιώνει την πολιτική των Maris Hotels για την επίτευξη ποιότητας σε κάθε επίπεδο και για την προστασία του περιβάλλοντος, στο πλαίσιο της οποίας η διοίκηση των ξενοδοχείων έχει εφαρμόσει στους συγκεκριμένους τομείς πρωτοποριακά συστήματα όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και μεσογειακό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ξενοδοχεία Maris έχουν πιστοποιηθεί με το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001.

Για την απονομή των Γαλάζιων Σημαιών πραγματοποιήθηκε ειδική τελετή σε κάθε ξενοδοχείο, και συγκεκριμένα στο Candia Maris στις 28/6/2001 και στο Silva Maris στις 29/6/2001, παρουσία των τοπικών αρχών, εκπροσώπων φορέων, πελατών και στελεχών των μονάδων.

Τη Γαλάζια Σημαία στο Candia Maris απένειμε στον διευθυντή του ξενοδοχείου Ν. Δανδαρή ο Δήμαρχος Γαζίου Γ. Μαρκογιαννάκης, ενώ στο Silva Maris την Γαλάζια Σημαία απένειμε στον διευθυντή του ξενοδοχείου Μ. Τζιμπιμπάκη ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσσου Γ. Τσαγκαράκης.

Υπενθυμίζουμε ότι κριτήρια του προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες της Ευρώπης, βάσει των οποίων βραβεύτηκαν τα ξενοδοχεία είναι: Ποιότητα και έλεγχος των νερών κολύμβησης.
Οργάνωση ακτής.
Ασφάλεια λουόμενων.
Πληροφόρηση, περιβαλλοντική εκπαίδευση.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην παραλία του ξενοδοχείου Candia Maris έχει δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος, όπου ο επισκέπτες μπορεί να δει χαρακτηριστικά είδη χλωρίδας και πανίδας της περιοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024