Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η επόμενη 13η Γενική Συνέλευση & Συνέδριο της IFES θα φιλοξενηθεί στη Μόσχα

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης του HAEEC μέλος του ΔΣ της IFES

Τατιάνα Ρόκου - 15 Σεπτέμβριος 2011, 00:00

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης (HAEEC) συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της IFES ως επικεφαλής της Επιτροπής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων.

Μια σημαντική τιμή έφερε στον HAEEC – Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Εκθέσεων & Συνεδρίων ο Πέτρος Θεοδωρίδης, μέλος του ΔΣ – υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, πρόεδρος της VISION ΕΠΕ. Από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της IFES – International Federation of Exhibition & Event Services, που πραγματοποιήθηκε στην Οξφόρδη, ο Πέτρος Θεοδωρίδης συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας του κλάδου ως επικεφαλής της Επιτροπής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων.

Με μακρόχρονη ενεργή παρουσία στις δραστηριότητες της IFES, o Πέτρος Θεοδωρίδης έχει εκλεγεί και στην Επιτροπή Μελών, ενώ φέτος έλαβε μέρος στις εργασίες εκπροσωπώντας τον HAEEC.
 
Σύμφωνα με τον απολογισμό της IFES, η φετινή 12η Γενική Συνέλευση και το συνοδευτικό συνέδριο ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένα. Με τη συμμετοχή εκπροσώπων εθνικών συνδέσμων και επαγγελματιών του events industry από 23 χώρες, στο επίκεντρο των εργασιών ήταν θέματα που αφορούν στο παρόν και το μέλλον τόσο της Ομοσπονδίας όσο και του κλάδου, όπως το τριετές Business Plan 2011-2014, η σύνταξη Κώδικα Δεοντολογίας, η ενίσχυση της εσωτερικής ζωής του φορέα, οι «πράσινες» πρακτικές στον κλάδο κ.ά.
 
Η επόμενη 13η Γενική Συνέλευση & Συνέδριο της IFES θα φιλοξενηθεί από 13 έως 15 Ιουνίου 2012 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Μόσχας Expocentre παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση για τις Εκθέσεις «5p EXPO – 2012».

Ο HAEEC - Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Εκθέσεων & Συνεδρίων –ιδρύθηκε τον Απρίλιο 2010 και αποτελεί την ενιαία «φωνή» των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής και της διακόσμησης εκθέσεων, συνεδρίων και events.

Η 2η Γενική Συνέλευση του HAEEC θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου με κεντρικό αντικείμενο τις θέσεις του Συνδέσμου σε θέματα τεχνικών προδιαγραφών, την υγιεινή και ασφάλεια στον κλάδο καθώς και την εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού των εταιρειών κατασκευής προσωρινών χώρων.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top