Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΤέσσερα workshops της Travelport σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Κύπρο
Συζητήσεις μεταξύ επαγγελματιών και εξειδικευμένων αντιπροσώπων της Travelport

Τέσσερα workshops της Travelport σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Κύπρο

Σειρά workshops σε Ελλάδα και Κύπρο, για την παρουσίαση των νέων της προϊόντων διοργανώνει η Travelport, με δικαίωμα συμμετοχής όλων τα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

H Travelport, η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως παροχής τεχνολογικών λύσεων στους επαγγελματίες του τουρισμού, διοργανώνει μια σειρά workshops σε Ελλάδα και Κύπρο, για την παρουσίαση των νέων της προϊόντων. Σε τέσσερα workshops σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Κύπρο η Travelport θα ενημερώσει τουριστικά γραφεία για τις δυνατότητες που έχουν να αυξήσουν τους τζίρους τους με τα εργαλεία και τις λύσεις της Travelport.

Με ιστορία 40 ετών, η Travelport βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και με την εξαιρετική τεχνογνωσία που έχει συγκεντρώσει αλλά και το πλούσιο περιεχόμενο της, παρέχει μια τεράστια γκάμα λύσεων στα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η Travelport έχει να παρουσιάσει προϊόντα, κατάλληλα για άμεση εφαρμογή, που εξυπηρετούν κάθε γραφείο ανεξαρτήτως μεγέθους. Στόχος των workshops είναι η ενημέρωση με ζωντανές παρουσιάσεις των προϊόντων αυτών ώστε οι επαγγελματίες να είναι σε θέση να επιλέξουν τις καταλληλότερες λύσεις για την βελτίωση της παραγωγικότητας τους και την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Εκτός από τις γενικότερες παρουσιάσεις που θα γίνουν, οι επαγγελματίες θα συζητήσουν επιτόπου με εξειδικευμένους αντιπροσώπους της Travelport από την Ελλάδα και το εξωτερικό τους στόχους τους, ώστε να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρονται για την επίτευξη τους.

Στα workshops αυτά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024