Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο ξενοδοχείο Remezzo Villas επέλεξε την ξενοδοχειακή σουίτα HOTstream της MCOM
Προηγμένη λύση παροχής πρωτοποριακών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και ενημέρωσης

Το ξενοδοχείο Remezzo Villas επέλεξε την ξενοδοχειακή σουίτα HOTstream της MCOM

Το πολυτελές ξενοδοχείο Remezzo Villas στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης επέλεξε την λύση Υψηλής Ευκρίνειας HOTstream της εταιρείας MCOM για τον ξενοδοχειακό τομέα.

Αξιοποιώντας την λύση HOTstream HD, το ξενοδοχείο Remezzo Villas στη Σαντορίνη επεκτείνει το “μπουκέτο” των ξενοδοχειακών υπηρεσιών του προσθέτοντας την πιο προηγμένη λύση παροχής πρωτοποριακών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και ενημέρωσης προς τους επισκέπτες. Από την άνεση του δωματίου τους, οι επισκέπτες του Remezzo μπορούν να έχουν απ’ευθείας πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το ξενοδοχείο και τις εγκαταστάσεις του, καθώς και σε ξενοδοχειακές υπηρεσίες όπως ανακοινώσεις και λήψη μηνυμάτων, αλλά και πρόσβαση στο Internet από την τηλεόραση τους. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν από ένα μεγάλο κατάλογο, ταινίες πρώτης προβολής από τα μεγαλύτερα studio στον κόσμο, καθώς και θεματικά πακέτα HD.
 
Το ξενοδοχείο Remezzo είναι χτισμένο στον παραδοσιακό οικισμό Ημεροβίγλι και διαθέτει το φυσικό πλεονέκτημα της μαγευτικής θέας στον κόλπο της Καλντέρας, και το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα. Τόσο το ξενοδοχείο όσο και η ευρύτερη περιοχή αποτελούν χαρακτηριστικά δείγματα της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024