Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός Τουρισμός48η απεργία των ιδιοκτητών ταξί αύριο και μεθαύριο
ΣΑΤΑ: "Δεν υπάρχει διάλογος με τον υπουργό"

48η απεργία των ιδιοκτητών ταξί αύριο και μεθαύριο

Σε κινητοποιήσεις εισέρχονται από σήμερα και οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι αρχίζουν 48ωρη απεργία, αντιδρώντας στο σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Σε ανακοίνωσή του, το συνδικάτο των ταξί ΣΑΤΑ, αναφέρει: “Η αδιαλλαξία και η αδιαφορία ταυτόχρονα του υπουργού Μεταφορών δεν έχουν ούτε όρια ούτε τελειωμό. Υποτίθεται ότι άνοιξε ο διάλογος και η διαβούλευση. Όλα αυτά στα λόγια Στόχος είναι να καμφθεί η αγωνιστική διάθεση του κλάδου να υπονομευθεί η ενότητα του κλαδικού μας αγώνα και να υποβαθμιστεί το δίκαιο του κλάδου που είναι Η επιβίωση και όχι η διάλυση.

Για τους παραπάνω λόγους και υπάρχουν οι διαρροές από το υπουργείο ότι ο κλάδος δεν προσέρχεται στο διάλογο και παράλληλα προβάλλονται μέσα από ΜΜΕ στοχευμένες εικόνες.

Παρόλο που καταθέσαμε προτάσεις εδώ και τόσες μέρες καμία κίνηση και καμία προσπάθεια διαλόγου δεν υπάρχει από τον Υπουργό. Ούτε καν προσδιορισμού έστω κάποιας συνάντησης με την συμφωνία ότι θα συζητήσουμε πριν την ολοκλήρωση του νόμου.

Οι πόρτες του υπουργείου παραμένουν ερμητικά κλειστές και κανένας αρμόδιος δεν συγκινείται.

Προς ενημέρωση όλων των συναδέλφων ιδιοκτητών ταξί, όλων των κυβερνητικών στελεχών και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όλων των πολιτικών κομμάτων, όλων των κοινωνικών εταίρων που συμπαρίστανται στο δίκαιο του αγώνα μας και όλων των Μ.Μ.Ε.

Κάνουμε γνωστό δεν υπάρχει διάλογος. Η τελευταία επαφή με το υπουργείο Μεταφορών έγινε τον Ιούλιο μήνα που ζήτησε να σταματήσουμε τους κλαδικούς αγώνες.

Λέμε στον πρωθυπουργό της χώρας που ζήτησε διάλογο χωρίς προκαταλήψεις και ιδεοληψίες ότι αυτή είναι η αλήθεια και υπεύθυνος δεν είναι ο κλάδος για την συνεχιζόμενη κατάσταση, αλλά ο ίδιος ο υπουργός.

Κύριε πρωθυπουργέ είναι ευθύνης πλέον. Ο κλάδος μπροστά στην αδιαλλαξία και την αδιαφορία δεν έχει άλλο δρόμο παρά τη συνέχιση του αγώνα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024