Τελευταία νέα
Συστηματική προώθηση όλων των θεματικών μορφών τουρισμού στη Μεσσηνία

Δημιουργία CVB στη Μεσσηνία

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ίδρυσε Γραφείο Υποδοχής Συνεδρίων, Επισκεπτών & Θεματικού Τουρισμού

Το Γραφείο Υποδοχής Συνεδρίων, Επισκεπτών & Θεματικού Τουρισμού Μεσσηνίας ιδρύθηκε από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και φιλοδοξεί να διαδραματίσει ταυτόχρονα το ρόλο ενός τοπικού CVB (δηλαδή ενός Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών κατά τα διεθνή πρότυπα), ενώ ταυτόχρονα θα αποτελεί όργανο συστηματικής προώθησης όλων των θεματικών μορφών τουρισμού, που είναι δυνατόν να ασκηθούν στη Μεσσηνία.

Το Γραφείο Υποδοχής Συνεδρίων, Επισκεπτών & Θεματικού Τουρισμού Μεσσηνίας:
– προωθεί τη Μεσσηνία ως προορισμό επαγγελματικού τουρισμού (δηλαδή ως προορισμό συναντήσεων, ταξιδιών κινήτρων, συνεδρίων και εκθέσεων)
– παρέχει εξειδικευμένη πληροφόρηση για τις δυνατότητες υποδοχής επαγγελματικού τουρισμού στη Μεσσηνία, σε όλους τους επαγγελματίες, που οργανώνουν συνέδρια, εκδηλώσεις κ.ά. (Τ.Ος, τουριστικά γραφεία, buyers, στελέχη εταιρειών ή επιστημονικών φορέων κ.λπ.)
– φέρνει σε επαφή τη ζήτηση επαγγελματικού τουρισμού κάθε μορφής με όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων της Μεσσηνίας, που συνιστούν την αντίστοιχη τουριστική προσφορά (συνεδριακά κέντρα και χώρους συνεδριακών εκδηλώσεων, ξενοδοχεία, καταλύματα, κέντρα εστίασης και αναψυχής, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επαγγελματίες του κλάδου των οπτικοακουστικών μέσων, μεταφραστές κ.λπ.).
– προωθεί τις μορφές θεματικού τουρισμού στις αντίστοιχες πραγματικές και δυνητικές αγορές τους
– παρέχει εξειδικευμένη πληροφόρηση στους επαγγελματίες του τουρισμού και τους μεμονωμένους τουρίστες, που ενδιαφέρονται για την κάθε μορφή θεματικού τουρισμού και για τα επί μέρους “θεματικά τουριστικά προϊόντα” της Μεσσηνίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024