Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύσταση γραφείου συνεδριακού τουρισμού από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής & Marketing Ν. Χαλκιδικής
Η συνεδρίαση έγινε παρουσία του αναπληρωτή περιφερειάρχη Δ. Ψωμιάδη

Σύσταση γραφείου συνεδριακού τουρισμού από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής & Marketing Ν. Χαλκιδικής

Η σύσταση γραφείου συνεδριακού τουρισμού, οικονομικά θέματα και θέματα καταδυτικού τουρισμού συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Marketing Ν. Χαλκιδικής.

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Marketing Νομού Χαλκιδικής.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του αναπληρωτή περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη. Στη συνεδρίαση που ακολούθησε συζητήθηκαν οικονομικά θέματα του Οργανισμού, η καλύτερη εκμετάλλευση των γραφείων στην Αθήνα, θέματα καταδυτικού τουρισμού και αποφασίστηκε η σύσταση γραφείου συνεδριακού τουρισμού. Η οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονήθηκε από την Αναπτυξιακή Εταιρία Χαλκιδικής και αφορά στη συμμετοχή των δήμων της Χαλκιδικής στον τουριστικό οργανισμό, αποφασίστηκε να αποσταλεί στους πέντε δήμους για την λήψη σχετικής απόφασης από τα δημοτικά συμβούλια αυτών.

Στο τέλος συζητήθηκαν διάφορα θέματα και έγιναν ανακοινώσεις ενημέρωσης των μελών του Δ.Σ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024