Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣεμινάρια Εκπαίδευσης "Υψηλής Γαστρονομίας"
Gastronomy Essentials Training

Σεμινάρια Εκπαίδευσης "Υψηλής Γαστρονομίας"

Σεμινάρια υψηλού επιπέδου, για επαγγελματίες Chef και μάγειρες από όλη την Ευρώπη πραγματοποιούνται από την Gastronomy Essentials Ltd στη Λεμεσό της Κύπρου τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Tρία νέα σεμινάρια υψηλού επιπέδου, για επαγγελματίες Chef και μάγειρες, από όλη την Ευρώπη, που στόχο έχουν την αναβάθμιση του κλάδου, στις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στη μαγειρική τέχνη και εφαρμόζονται από τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθούν από την Gastronomy Essentials Ltd, τον προσεχή Νοέμβριο, στη Λεμεσό της Κύπρου.

Και στα τρία προγράμματα θα γίνει ταυτόχρονη μετάφραση στην Ελληνική, αλλά και την Αγγλική γλώσσα, με στόχο να προσελκύσουν και επαγγελματίες από όλη την Ευρώπη. Οι δημοσιογράφοι από το εξωτερικό, που θα παραβρεθούν, εκτός από τα προγράμματα εκπαίδευσης που θα παρακολουθήσουν, θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε Κυπριακά Τυροκομεία, Κυπριακά Οινοποιεία, καθώς και να γευτούν την “Παραδοσιακή Κυπριακή κουζίνα”.

Υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής είναι, ο Κ.Ο.Τ. (Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού) και ο ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. (Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων) που έθεσαν υπό την “αιγίδα” τους τα προγράμματα, ο Αntenna Κύπρου, ο “Φιλελεύθερος”, η Cyprus Weekly και το περιοδικό Taste ως χορηγοί επικοινωνίας, το ξενοδοχείο Four Seasons, οι εταιρείες Virardi, Amaxulus, Amalthia, όπως και η Carob Mill Restaurants, που θα φιλοξενήσει τα προγράμματα αυτά, στους νέους της χώρους, στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ‘Gastronomy Essentials Training – Inspire your Passion’  έχει ως εξής:

15 & 16 Νοεμβρίου 2011
“Σεμινάριο Διακόσμησης Κρύου Μπουφέ”: Ο παγκοσμίου φήμης Ταϋλανδός Chef Boonchuay Panprapa θα παρουσιάσει τεχνικές για σκαλίσματα σε φρούτα, λαχανικά, πάγο και set up Buffet Κρύας Κουζίνας σε ένα ‘hands on practice’ πρόγραμμα για περιορισμένο αριθμό επαγγελματιών.

21 – 24 Νοεμβρίου 2011
“Σεμινάριο Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας”: Οι γνωστοί Έλληνες Chef Μιχάλης Ντουνέτας και Γιάννης Μπαξεβάνης θα ταξιδέψουν στη Κύπρο για να παρουσιάσουν τεχνικές και συνταγές “Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας”, με βασικό παράγοντα τη γεύση και τη λειτουργικότητα παρασκευής τους για πολυτελή ξενοδοχεία και a la carte εστιατόρια.

29 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2011
“Σεμινάριο Μοριακής Κουζίνας (για προχωρημένους)”: Ο Ισπανός Chef Alain Devahive Tolosa, που επί 10 χρόνια υπήρξε μέλος της ερευνητικής ομάδας του διάσημου Chef Ferran Adria στο El Bulli, επισκέπτεται για δεύτερη φορά την Κύπρο για να παρουσιάσει ενδιαφέρουσες τεχνικές και συνταγές ‘Μοριακής Κουζίνας’ επάνω σε: πρωινά ξενοδοχείων, Cocktails & Brunch, Lunch και Dinner συνταγές. Μαζί του θα ταξιδέψει και ο Ισπανός Maitre Josep Miro, που έχει διατελέσει “Director of Restaurants Hotel Arts” στο Ritz Carlton Hotel της Βαρκελώνης και ο οποίος, καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα παρουσιάσει νέους τρόπους σερβιρίσματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024