Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠαρουσίαση του ελβετικού S.E.G. – Swiss Education Group για τουριστικές σπουδές
Το SITEC είναι το μόνο επίσημο γραφείο του S.E.G. στην Ελλάδα

Παρουσίαση του ελβετικού S.E.G. – Swiss Education Group για τουριστικές σπουδές

Ανοιχτή πρόσκληση σε παρουσίαση του Ελβετικού Οργανισμού Πανεπιστημιακής τουριστικής εκπαίδευσης S.E.G. – Swiss Education Group.

Η Ελβετία, με παράδοση άνω των 100 ετών υπήρξε και παραμένει πρωτοπόρος στην τουριστική εκπαίδευση. Αυτό έχει βέβαια άμεσο αντίκρισμα για τους σπουδαστές, καθώς όλες σχεδόν οι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, αλλά και πολλές γενικότερα τουριστικές, απευθύνονται στον S.E.G. για την στρατολόγηση στελεχών τους.
                                   
Το SITEC, το μοναδικό επίσημο γραφείο του οργανισμού στην Ελλάδα, προσκαλεί γονείς και υποψήφιους σπουδαστές, αλλά και ήδη εργαζόμενους που θέλουν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δυνατότητες, σε μια ανοιχτή εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν όλα τα προγράμματα σπουδών στην Ελβετία.

Η παρουσίαση θα γίνει στο ξενοδοχείο Metropolitan Hotel (Λ. Συγγρού 385, Αθήνα) την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 7 το απόγευμα.

Η παρουσίαση θα γίνει από την κα P. Stapeley, Regional Manager Europe & USA of S.E.G. και την κα E. Merkouriadi-Howald, SITEC – SEG Admission Office Greece και είναι, φυσικά, ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους. Επίσης στην παρουσίαση, θα έχει κανείς την ευκαιρία να μάθει περισσότερα για την προσφορά OPEN HOUSE, που περιλαμβάνει δωρεάν τετραήμερη επίσκεψη στα πανεπιστήμια, στην Ελβετία για όσους ενδιαφέρονται.

Δείτε εδώ τη δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στο 693 6569995 (κα Merkouriadi-Howald) ή με email (info@swisseducation.com.gr, info@sitec.gr).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024