Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑναβαθμίζεται το ξενοδοχείο ‘Γαλήνη’

Αναβαθμίζεται το ξενοδοχείο ‘Γαλήνη’

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η επένδυση των περίπου 6 δισ. δραχμών που πραγματοποιεί ο όμιλος των επιχειρήσεων Μήτση στα Καμένα Βούρλα. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η εκ βάθρων ανακαίνιση 63 δωματίων […]

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η επένδυση των περίπου 6 δισ. δραχμών που πραγματοποιεί ο όμιλος των επιχειρήσεων<...> Μήτση στα Καμένα Βούρλα.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η εκ βάθρων ανακαίνιση 63 δωματίων από τα 113 του ξενοδοχείου Γαλήνη<.>, ενώ συνεχίζεται η κατασκευή μιας νέας πτέρυγας 40 δωματίων, στα οποία θα υπάρχει και παροχή ιαματικού νερού. Στο τέλος του καλοκαιριού θα ξεκινήσει η κατασκευή ακόμη μίας πτέρυγας 47 δωματίων η οποία θα είναι έτοιμη την Άνοιξη του 2002, ανεβάζοντας τη συνολική δυναμικότητα του ξενοδοχείου στα 200 δωμάτια.

Ακόμη η επένδυση περιλαμβάνει: την κατασκευή ανοικτής πισίνας γλυκού νερού, στον κήπο μπροστά από το ξενοδοχείο. Εξωτερική ιαματική πισίνα εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία, κλειστή, μικρή, ιαματική πισίνα μέσα στην καινούρια πτέρυγα και μία μεγάλη (τριπλή) θαλασσοθεραπείας. Την πλήρη ανακαίνιση και αναβάθμιση των δύο υδροθεραπευτηρίων ώστε να καταστούν ένα σύγχρονο κέντρο ιαματικού τουρισμού 12μηνης λειτουργίας, το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετεί περισσότερα από 3.000 άτομα την ημέρα. Την ανακαίνιση της πλαζ, απέναντι από το ξενοδοχείο, την οποία παρέλαβε φέτος η εταιρία, η οποία θα διαθέτει γήπεδο beach volley, basket, tennis, αποδυτήρια κλπ.

Όσον αφορά στις εκδηλώσεις Καμένα Βούρλα στις 24 Ιουλίου θα γίνει το πανελλήνιο τουρνουά βόλεϊ με την αρωγή του Δήμου και του Star tv Λαμίας, ενώ μέσα στον Αύγουστο έχει προγραμματιστεί 3ήμερο θεάτρου σκιών και φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου με πρωτοβουλία της διεύθυνσης του ξενοδοχείου Γαλήνη και του πολιτιστικού συλλόγου Καμένων Βούρλων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024