Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΔιοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Αγροτουρισμού στην Αθήνα το 2013
Ο διοργανωτής, Όμιλος Εταιρειών Amphitrion, είχε την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Σουηδία

Διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Αγροτουρισμού στην Αθήνα το 2013

Η Ελλάδα ανέλαβε τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Αγροτουρισμού 2013, ύστερα από παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Στοκχόλμη.

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion επελέγη, μεταξύ πέντε υποψηφίων, να διοργανώσει το Διεθνές Συνέδριο Αγροτουρισμού 2013 στην Ελλάδα, ύστερα από παρουσίαση που έλαβε χώρα στο εν λόγω Συνέδριο 2011 που πραγματοποιήθηκε στην Στοκχόλμη, το διάστημα 13-16 Οκτωβρίου 2011.

Η παρουσίαση έγινε από την εκπρόσωπο του Αμφιτρύωνα, κα Κάρμεν Κόρδοβα, κατά την οποία προώθησε την Ελλάδα ως αγροτουριστικό προορισμό, ενώ παράλληλα προέβαλε την εξειδίκευση του Αμφιτρύωνα σε αυτόν τον τομέα σε ότι αφορά την παροχή υπηρεσιών και την δημιουργία ειδικών προγραμμάτων.

Στην προσπάθεια αυτή, η εταιρεία είχε την αμέριστη υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Σουηδία και πιο συγκεκριμένα, της Πρέσβειρας κας Αλίκης Χατζή, αλλά και την ενεργή συμμετοχή του κ. Σταύρου Σταυράκου, γραμματέα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, που σε ομιλία του στους συνέδρους ενίσχυσε τις πιθανότητες εκλογής της Ελλάδας.

Το διεθνές συνέδριο αγροτουρισμού πραγματοποιείται σε μια χώρα της Ευρώπης κάθε δύο χρόνια, ενώ παρεμβάλλεται η διοργάνωσή του σε χώρα εκτός Ευρώπης. Στα πλαίσια αυτού του συνεδρίου δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους οι επαγγελματίες του χώρου προκειμένου να το προωθήσουν αλλά και να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα που αφορούν τον συγκεκριμένο τομέα του τουρισμού, ένα τομέα με μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Στη φωτογραφία, στελέχη της Πρεσβείας στην Ελλάδας, με την εκπρόσωπο του Αμφιτρύωνα, κα Κάρμεν Κόρδοβα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024