Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ο διοργανωτής, Όμιλος Εταιρειών Amphitrion, είχε την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Σουηδία

Διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Αγροτουρισμού στην Αθήνα το 2013

Τατιάνα Ρόκου - 24 Οκτώβριος 2011, 14:15

Η Ελλάδα ανέλαβε τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Αγροτουρισμού 2013, ύστερα από παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Στοκχόλμη.

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion επελέγη, μεταξύ πέντε υποψηφίων, να διοργανώσει το Διεθνές Συνέδριο Αγροτουρισμού 2013 στην Ελλάδα, ύστερα από παρουσίαση που έλαβε χώρα στο εν λόγω Συνέδριο 2011 που πραγματοποιήθηκε στην Στοκχόλμη, το διάστημα 13-16 Οκτωβρίου 2011.

Η παρουσίαση έγινε από την εκπρόσωπο του Αμφιτρύωνα, κα Κάρμεν Κόρδοβα, κατά την οποία προώθησε την Ελλάδα ως αγροτουριστικό προορισμό, ενώ παράλληλα προέβαλε την εξειδίκευση του Αμφιτρύωνα σε αυτόν τον τομέα σε ότι αφορά την παροχή υπηρεσιών και την δημιουργία ειδικών προγραμμάτων.

Στην προσπάθεια αυτή, η εταιρεία είχε την αμέριστη υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Σουηδία και πιο συγκεκριμένα, της Πρέσβειρας κας Αλίκης Χατζή, αλλά και την ενεργή συμμετοχή του κ. Σταύρου Σταυράκου, γραμματέα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, που σε ομιλία του στους συνέδρους ενίσχυσε τις πιθανότητες εκλογής της Ελλάδας.

Το διεθνές συνέδριο αγροτουρισμού πραγματοποιείται σε μια χώρα της Ευρώπης κάθε δύο χρόνια, ενώ παρεμβάλλεται η διοργάνωσή του σε χώρα εκτός Ευρώπης. Στα πλαίσια αυτού του συνεδρίου δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους οι επαγγελματίες του χώρου προκειμένου να το προωθήσουν αλλά και να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα που αφορούν τον συγκεκριμένο τομέα του τουρισμού, ένα τομέα με μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.


Στη φωτογραφία, στελέχη της Πρεσβείας στην Ελλάδας, με την εκπρόσωπο του Αμφιτρύωνα, κα Κάρμεν Κόρδοβα.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top