Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠιστοποίηση Βιολογικών Καλλιεργειών του Ομίλου Aldemar
Οι καλλιέργειες καλύπτουν το 30% των αναγκών του Olympian Village και του Ξενώνα Εποχές

Πιστοποίηση Βιολογικών Καλλιεργειών του Ομίλου Aldemar

Πιστοποιημένες από το το Ινστιτούτο Ελέγχου Προϊόντων Bio Hellas για την περίοδο 2011, είναι οι βιολογικές καλλιέργειες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Αldemar Olympian Village.

Πιστοποίηση έλαβαν οι βιολογικές καλλιέργειες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Αldemar Olympian Village από το Ινστιτούτο Ελέγχου Προϊόντων Bio Hellas για την περίοδο 2011, και με ισχύ μέχρι τον Μάρτιο του 2012.

H πιστοποίηση είναι μία διαδικασία δυναμική και μακρόχρονη, η οποία απαιτεί τακτικούς ελέγχους ως προς την τήρηση συγκεκριμένων όρων φύτευσης, καλλιέργειας και παραγωγής. Φέτος πιστοποιήθηκε η καλλιέργεια οπωροκηπευτικών και αμπελιών με οινοποιήσιμα σταφύλια, ενώ στη διαδικασία πιστοποίησης βρίσκεται και η παραγωγή βρώσιμης ελιάς και ελαιολάδου.

Οι βιολογικές καλλιέργειες είναι μία ιδέα, νεωτεριστική και πρωτότυπη, με δεδομένο ότι έχει γίνει πράξη εδώ και μία δεκαετία, εντασσόμενη στην περιβαλλοντική ενότητα του προγράμματος ΕΚΕ του Ομίλου Aldemar, Mare Verde.

Αρχικά πιλοτικά και κατόπιν επεκτεινόμενες, οι καλλιέργειες έχουν σήμερα φτάσει στο σημείο να καλύπτουν, κατά μέσον όρο, το 30% των αναγκών του Olympian Village και του Ξενώνα Εποχές.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η κάλυψη ολοένα και μεγαλύτερου μέρους των επισιτιστικών αναγκών των μονάδων, σε πιστοποιημένα παραγόμενα βιολογικά προϊόντα, εξασφαλίζοντας πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και γεύσης για τους επισκέπτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024