Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αποκατάσταση της χωματερής στη θέση "Σαραφαλή Μάντρα" Αρκαλοχωρίου

Μεταμόρφωση χωματερής σε πάρκο στην Κρήτη

Τατιάνα Ρόκου - 27 Οκτώβριος 2011, 13:51

Το έργο αποκατάστασης της χωματερής στη θέση "Σαραφαλή Μάντρα" Αρκαλοχωρίου, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013", του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Ένα σημαντικό έργο, προϋπολογισμού 935.000 ευρώ, με δράσεις για την αποκατάσταση της χωματερής στη θέση “Σαραφαλή Μάντρα”, πρόκειται να υλοποιηθεί στη δημοτική ενότητα Αρκαλοχωρίου, στην Κρήτη.

Η Δημοτική Αρχή ενέταξε το έργο αυτό στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013”, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

“Υπογράψαμε σύμβαση για την αποκατάσταση του Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων της δημοτικής ενότητας Αρκαλοχωρίου του δήμου μας”, ανέφερε ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, τονίζοντας, ότι το έργο προβλέπει επιπλέον τη δημιουργία ενός πάρκου πρασίνου στο σύνολο της έκτασης, που είναι 24 στρέμματα, όπου στην πορεία, το πάρκο αυτό θα είναι επισκέψιμο και θα αποτελέσει έναν “πνεύμονα” πρασίνου για την περιοχή .

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top