Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςCosta Navarino: Δραστηριότητες και εμπειρίες για κάθε εποχή
Έναρξη λειτουργίας του δεύτερου signature γηπέδου γκολφ, The Bay Course

Costa Navarino: Δραστηριότητες και εμπειρίες για κάθε εποχή

To ξενοδοχείο The Westin Resort στην Costa Navarino, παραμένει ανοικτό, προσφέροντας πολυτελή διαμονή για όσους θέλουν να γνωρίσουν τις παροχές εντός του ξενοδοχείου, αλλά και να πραγματοποιήσουν εξορμήσεις στην περιοχή.

To ξενοδοχείο The Westin Resort στην Costa Navarino, παραμένει ανοικτό, προσφέροντας πολυτελή διαμονή για όσους θέλουν να γνωρίσουν τις παροχές εντός του ξενοδοχείου, αλλά και να πραγματοποιήσουν εξορμήσεις στην περιοχή. Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, αλλά και οι θεραπείες του Anazoe Spa που βασίζονται στον συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας με τη σύγχρονη κοσμετολογία, δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για πλήρη αναζωογόνηση και χαλάρωση.  

Οι μικροί επισκέπτες απασχολούνται δημιουργικά και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα και συναρπαστικά παιχνίδια, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Εκτός από τα προγράμματα για κάθε ηλικία, γονείς και παιδιά μπορούν να πάρουν μαζί μέρος στις οργανωμένες εκδρομές και διαδρομές διαβαθμισμένης δυσκολίας για ποδηλασία, πεζοπορία και άλλες δυνατότητες για εξόρμηση στη μεσσηνιακή φύση, μέσα από το Navarino Outdoors. Η θερμοκρασία στη θάλασσα που διαφοροποιείται ελάχιστα από το καλοκαίρι και το ήπιο κλίμα, δίνουν την ευκαιρία για θαλασσινά αθλήματα, όπως surfing και καταδύσεις μέσα από το Navarino Sea, κάθε Σαββατοκύριακο. Στο πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο αθλητικό κέντρο δίνεται η ευκαιρία σε όσους θέλουν να παίξουν μπάσκετ, βόλεϊ και μπόουλινγκ. Στο Navarino Racquet Academy, μπορούν να εξασκηθούν μικροί και μεγάλοι παίκτες σε τένις, μίνι-τένις για παιδιά 4 έως 9 ετών, παράλληλα με πολλά ακόμη αθλήματα ρακέτας, όπως padel, squash, badminton, επιτραπέζιο τένις, και speedminton. Στο Navarino Natura Hall, το διαδραστικό περιβαλλοντικό εκθεσιακό χώρο, παιδιά και γονείς μαθαίνουν για τη μεσσηνιακή φύση και τα τοπικά οικοσυστήματα, για την έκταση και τις συνέπειες του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπισή του.

Η Costa Navarino ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη λειτουργίας του δεύτερου signature γηπέδου γκολφ, The Bay Course. Το γήπεδο 18 οπών που σχεδίασε ο διάσημος Robert Trent Jones Jr., βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο The Dunes Course που έχει σχεδιαστεί από τον Bernhard Langer. Μαζί, δημιουργούν ένα νέο προορισμό για όσους παίζουν ή θέλουν να γνωρίσουν το γκολφ, κάθε εποχή του έτους. Με πανοραμική θέα προς το βουνό και τη θάλασσα, ανάμεσα σε ελαιώνες με αιωνόβια δέντρα, τα δύο γήπεδα προσφέρουν μία συναρπαστική εμπειρία στους λάτρεις του αθλήματος.

Οι Φιλοσοφικοί Περίπατοι, είναι μία ακόμη δραστηριότητα που ξεκίνησε στην Costa Navarino, στην οποία οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν συζητήσεις στην ύπαιθρο, όπου με αφορμή κάποιο αρχαίο ελληνικό κείμενο, αναλύεται η επίδραση της σκέψης των Ελλήνων φιλοσόφων στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Η ξεχωριστή εμπειρία στο ειδυλλιακό τοπίο, καθοδηγείται από καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι ιδανική για όσους θέλουν να προσεγγίσουν αυτήν την επιστήμη.

Μέσα από το πρόγραμμα “Αυθεντική Μεσσηνία”, οι επισκέπτες γνωρίζουν και συμμετέχουν σε πληθώρα δραστηριοτήτων που βασίζονται στα τοπικά έθιμα και στις παραδόσεις, με σκοπό να μάθουν περισσότερα για την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της περιοχής. Η συγκομιδή της ελιάς είναι μία από αυτές, η οποία γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο, και αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των κατοίκων της Μεσσηνίας εδώ και πολλούς αιώνες. Είναι μία εμπειρία που μαθαίνεται από πρώτο χέρι, γνωρίζοντας τα είδη της ελιάς, λαμβάνοντας μέρος στη συγκομιδή, ενώ συνεχίζεται με δοκιμή λαδιού στο κοντινό ελαιοτριβείο. Στη γειτονική Πύλο, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μαθήματα παραδοσιακής μεσσηνιακής κουζίνας μαζί με τις νοικοκυρές, και να ανακαλύψουν τις τεχνικές, πρώτες ύλες και οικογενειακές συνταγές, που περνούν από γενιά σε γενιά, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο δείπνο στο τέλος. Άλλα προγράμματα διαθέσιμα στην Costa Navarino, είναι τα μαθήματα για την ιστορία της Βυζαντινής εικονογραφίας, καθώς και της ψηφιδωτής τέχνης.

Επίσης, τα μαθήματα και σεμινάρια οινογνωσίας στην Costa Navarino εισάγουν τους επισκέπτες στον κόσμο των τοπικών, ελληνικών και ξένων κρασιών, με την παρουσία καταξιωμένων σομελιέ και οινολόγων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024