Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. καταγγέλλει το Υπουργείο Οικονομικών για αποφάσεις "δύο ταχυτήτων"

Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.: Η απόφαση για το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. είναι πλήρως αντίθετη με το νόμο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 November 2011, 13:20

Υφαρπαγή του εισοδήματος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων χαρακτηρίζει η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. την υπουργική απόφαση για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών.

Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων-Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.) καταγγέλλει την υπουργική απόφαση κόλαφο, με την οποία συμπεριλαμβάνονται στο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) οι επιχειρηματίες ιδιοκτήτες Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων, απόφαση που είναι πλήρως αντίθετη με τα όσα ο νόμος προβλέπει, υιοθετώντας αυθαίρετα την εξαίρεση μόνο μίας ομάδας από τα τουριστικά καταλύματα, αυτή των κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων, ήτοι  ξενοδοχείων και κάμπινγκ. Αποτέλεσμα αυτής της παράνομης απόφασης είναι η υφαρπαγή του εισοδήματος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων.

Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. καταγγέλλει το Υπουργείο Οικονομικών για αποφάσεις “δύο ταχυτήτων” που βάλουν κατά του κλάδου των τουριστικών καταλυμάτων και οδηγούν σε απόγνωση τους 40.000 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

Η Συνομοσπονδία, σε ανακοίνωσή της, ”στηλιτεύει την τακτική της παρερμηνείας του νόμου και αποδοκιμάζει την αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στον κλάδο των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων, προειδοποιώντας για δυσμενείς συνέπειες στην περιφερειακή οικονομία της χώρας, την οποία χρόνια τώρα στηρίζουν οι επιχειρήσεις – μέλη της”.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top