Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδα της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας

Η εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία με ή χωρίς τη χρήση ΑΠΕ

Τατιάνα Ρόκου - 15 November 2011, 10:53

"Η εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία με ή χωρίς την χρήση ΑΠΕ είναι ο τίτλος της ημερίδας που διοργανώνει η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας στα πλαίσια της φετινής xenia.

Το υψηλό κόστος κατανάλωσης ενέργειας στις ξενοδοχειακές μονάδες, το οποίο εντοπίζεται κυρίως στον κλιματισμό και την παραγωγή θερμού νερού, έχει καταστήσει σήμερα απαραίτητες τις επενδύσεις  στην κατεύθυνση της εξοικονόμησης ενέργειας. Οι επενδύσεις αυτές, όχι μόνο καταδεικνύουν την οικολογική συνείδηση των διαχειριστών των ξενοδοχειακών μονάδων αλλά παράλληλα συμβάλουν στην εξοικονόμηση κέρδους, το οποίο μπορεί να διοχετευτεί στην βελτίωση των προσφερόμενων ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Στα πλαίσια της φετινής 43ης xenia, που θα λάβει χώρα 25-28 Νοεμβρίου 2011, στο Metropolitan Expo, η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας (ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ.) διοργανώνει ημερίδα με τον τίτλο, ”Η εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία με ή χωρίς την χρήση ΑΠΕ”. Η ημερίδα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011, και ώρα 10.00, στην Αίθουσα εκδηλώσεων 2, Metropolitan Expο.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει ομιλίες ειδικών αναφορικά με ό,τι πιο σύγχρονο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο προσφέρεται στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Η ημερίδα επικεντρώνεται σε πέντε βασικούς θεματολογικούς άξονες και συγκεκριμένα: α) Συστήματα ηλιοθερμίας στα ξενοδοχεία, β) Συστήματα γεωθερμίας στα ξενοδοχεία, γ) Εκσυγχρονισμός λεβητοστασίων και εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία δ) Αυτοματισμοί και εξοικονόμηση ενέργειας στα συστήματα θέρμανσης - κλιματισμού - ζεστών νερών χρήσης για ξενοδοχεία ε) Ανάκτηση  θερμότητας και εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top