Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία με ή χωρίς τη χρήση ΑΠΕ
Ημερίδα της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας

Η εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία με ή χωρίς τη χρήση ΑΠΕ

"Η εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία με ή χωρίς την χρήση ΑΠΕ είναι ο τίτλος της ημερίδας που διοργανώνει η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας στα πλαίσια της φετινής xenia.

Το υψηλό κόστος κατανάλωσης ενέργειας στις ξενοδοχειακές μονάδες, το οποίο εντοπίζεται κυρίως στον κλιματισμό και την παραγωγή θερμού νερού, έχει καταστήσει σήμερα απαραίτητες τις επενδύσεις  στην κατεύθυνση της εξοικονόμησης ενέργειας. Οι επενδύσεις αυτές, όχι μόνο καταδεικνύουν την οικολογική συνείδηση των διαχειριστών των ξενοδοχειακών μονάδων αλλά παράλληλα συμβάλουν στην εξοικονόμηση κέρδους, το οποίο μπορεί να διοχετευτεί στην βελτίωση των προσφερόμενων ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Στα πλαίσια της φετινής 43ης xenia, που θα λάβει χώρα 25-28 Νοεμβρίου 2011, στο Metropolitan Expo, η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας (ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ.) διοργανώνει ημερίδα με τον τίτλο, “Η εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία με ή χωρίς την χρήση ΑΠΕ”. Η ημερίδα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011, και ώρα 10.00, στην Αίθουσα εκδηλώσεων 2, Metropolitan Expο.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει ομιλίες ειδικών αναφορικά με ό,τι πιο σύγχρονο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο προσφέρεται στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Η ημερίδα επικεντρώνεται σε πέντε βασικούς θεματολογικούς άξονες και συγκεκριμένα: α) Συστήματα ηλιοθερμίας στα ξενοδοχεία, β) Συστήματα γεωθερμίας στα ξενοδοχεία, γ) Εκσυγχρονισμός λεβητοστασίων και εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία δ) Αυτοματισμοί και εξοικονόμηση ενέργειας στα συστήματα θέρμανσης – κλιματισμού – ζεστών νερών χρήσης για ξενοδοχεία ε) Ανάκτηση  θερμότητας και εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024