Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕίσοδος του ΣΕΑΕ στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αγροτουρισμού και Τουρισμού Υπαίθρου

Είσοδος του ΣΕΑΕ στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αγροτουρισμού και Τουρισμού Υπαίθρου

Ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας εισέρχεται ως μέλος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αγροτουρισμού και Τουρισμού Υπαίθρου (Eurogites).

Το Δίκτυο Παραδοσιακών Αγροτουριστικών Καταλυμάτων Guest Inn καλωσορίζει τον Σύνδεσμο Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αγροτουρισμού και Τουρισμού Υπαίθρου (Eurogites).

“Το Guest Inn, ως ενεργό μέλος της Eurogites από το 2004, γνωρίζει την ανάγκη για εξωστρέφεια του ελληνικού αγροτουρισμού και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή συνέδρια και ημερίδες για τον τουρισμό της υπαίθρου, ενώ έχει οργανώσει με επιτυχία την ετήσια γενική συνέλευση της Eurogites (Μάιος του 2007 στη Φλώρινα)”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του Δίκτυο.

“Η είσοδος του ΣΕΑΕ στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αγροτουρισμού και Τουρισμού Υπαίθρου, σε συνδυασμό με την δυναμική και πολύχρονη συμμετοχή του δικτύου  Guest Inn, ενισχύει την παρουσία της Ελλάδας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ελπίζουμε αυτό να λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός και να συντομεύσει την υλοποίηση εξαγγελιών που αφορούν τον τουρισμό της υπαίθρου”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024