Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαHyatt Regency Thessaloniki: Θετικά τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2001

Hyatt Regency Thessaloniki: Θετικά τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2001

Ο αποδοτικός και ευοίωνος απολογισμός του πρώτου εξαμήνου του 2001 για το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki εγγυάται το θετικό κλείσιμο του έτους, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Hyatt. Σ’ ένα […]

Ο αποδοτικός και ευοίωνος απολογισμός του πρώτου εξαμήνου του 2001 για το ξενοδοχείο Hyatt<.> Regency Thessaloniki εγγυάται<...> το θετικό κλείσιμο του έτους, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Hyatt.

Σ' ένα αρκετά δυσμενές περιβάλλον, κατά το οποίο η παρατεταμένη οικονομική ύφεση που ταλαιπωρεί την Ευρώπη, η κρίση του ΧΑΑ και η εντεινόμενη αστάθεια στην περιοχή δημιουργούν πιεστικές συνθήκες για τον τουρισμό στη χώρα μας, το υπερπολυτελές ξενοδοχείο της εταιρίας Hyatt παρέμεινε σταθερό, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, σε ποσοστά μέσης πληρότητας τα οποία υπερβαίνουν το 75%.

Επίσης, ο περιορισμός της τουριστικής κίνησης στη Θεσσαλονίκη κατά το πρώτο εξάμηνο του 2002 δεν επηρέασε τη μέση τιμή δωματίου, η οποία μάλιστα αυξήθηκε κατά 10% περίπου σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Στον τομέα των εκδηλώσεων και συνεδρίων το Hyatt Regency Thessaloniki κατάφερε να ενισχύσει τη διείσδυσή του στην αγορά, αυξάνοντας το μερίδιό του κατά 10%-12% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό. Στις αίθουσες του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου φιλοξενήθηκαν συνέδρια και εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων, μεγάλου ενδιαφέροντος και ευρύτατης θεματολογίας, με συμμετοχές επιφανών ελλήνων και ξένων εκπροσώπων της επιστήμης, της οικονομικής και πολιτικής ζωής ή της τέχνης.
Πέρα όμως από τα μεγάλα και βαρυσήμαντα συνέδρια, οι αίθουσες του ξενοδοχείου και οι κατάλληλα διαμορφούμενοι υπαίθριοι χώροι στους κήπους ή δίπλα στην πισίνα, φιλοξένησαν, με απόλυτη επιτυχία, παρουσιάσεις προϊόντων, μουσικές εκδηλώσεις, επιδείξεις μόδας και άρτια οργανωμένες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024