Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η Κύπρος στοχεύει στον συνεδριακό τουρισμό

Κατασκευή συνεδριακού κέντρου στα Λεύκαρα της Κύπρου

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Νοέμβριος 2011, 09:53

Το νέο, σύγχρονο συνεδριακό κέντρο, που ανεγείρεται δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο Λευκάρων στην επαρχία Λάρνακας της Κύπρου αναμένεται να είναι έτοιμο περίπου τον Ιούλιο του 2012.

Ο δήμος Λευκάρων, στην επαρχία Λάρνακας, φιλοδοξεί να καταστεί κέντρο συνεδριακού τουρισμού, με την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών έργων του σύγχρονου συνεδριακού κέντρου, που ανεγείρεται δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο Λευκάρων.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Λευκάρων κ. Ανδρέας Σώσειλος ανέφερε: “Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμο περίπου τον Ιούλιο του 2012. Ο χώρος θα μπορεί να εξυπηρετήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Γυμνασίου και του Λυκείου Λευκάρων, πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων σε τακτικά χρονικά διαστήματα, καθώς και συνέδρια όλων των μορφών και ειδικοτήτων”.

Σύμφωνα με τον κ. Σώσειλο, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από διάφορες τουριστικές εταιρείες του εξωτερικού, ώστε το συνεδριακό κέντρο να λειτουργήσει και να αξιοποιηθεί τουριστικά. Μπορούν δηλαδή, να δημιουργηθούν διάφορα εργαστήρια, τα οποία θα παρουσιάζουν στους ξένους επισκέπτες την κυπριακή χειροτεχνία, τη λαϊκή παράδοση και τα παραδοσιακά εδέσματα του τόπου. “Για σκοπούς καλύτερης παρουσίασης αυτών των εργαστηρίων, απαιτείται η χρησιμοποίηση του συνεδριακού κέντρου, αφού τα θέματα αυτά θα παρουσιάζονται στους τουρίστες και σε ηλεκτρονική μορφή”, πρόσθεσε.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top