Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΚατασκευή συνεδριακού κέντρου στα Λεύκαρα της Κύπρου
Η Κύπρος στοχεύει στον συνεδριακό τουρισμό

Κατασκευή συνεδριακού κέντρου στα Λεύκαρα της Κύπρου

Το νέο, σύγχρονο συνεδριακό κέντρο, που ανεγείρεται δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο Λευκάρων στην επαρχία Λάρνακας της Κύπρου αναμένεται να είναι έτοιμο περίπου τον Ιούλιο του 2012.

Ο δήμος Λευκάρων, στην επαρχία Λάρνακας, φιλοδοξεί να καταστεί κέντρο συνεδριακού τουρισμού, με την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών έργων του σύγχρονου συνεδριακού κέντρου, που ανεγείρεται δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο Λευκάρων.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Λευκάρων κ. Ανδρέας Σώσειλος ανέφερε: “Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμο περίπου τον Ιούλιο του 2012. Ο χώρος θα μπορεί να εξυπηρετήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Γυμνασίου και του Λυκείου Λευκάρων, πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων σε τακτικά χρονικά διαστήματα, καθώς και συνέδρια όλων των μορφών και ειδικοτήτων”.

Σύμφωνα με τον κ. Σώσειλο, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από διάφορες τουριστικές εταιρείες του εξωτερικού, ώστε το συνεδριακό κέντρο να λειτουργήσει και να αξιοποιηθεί τουριστικά. Μπορούν δηλαδή, να δημιουργηθούν διάφορα εργαστήρια, τα οποία θα παρουσιάζουν στους ξένους επισκέπτες την κυπριακή χειροτεχνία, τη λαϊκή παράδοση και τα παραδοσιακά εδέσματα του τόπου. “Για σκοπούς καλύτερης παρουσίασης αυτών των εργαστηρίων, απαιτείται η χρησιμοποίηση του συνεδριακού κέντρου, αφού τα θέματα αυτά θα παρουσιάζονται στους τουρίστες και σε ηλεκτρονική μορφή”, πρόσθεσε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024