Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠιστοποιητικό "EarthCheck" για το ξενοδοχείο Novotel Athènes
Δέσμευση του Novotel Athènes για ένα τουριστικό, πράσινο μέλλον

Πιστοποιητικό "EarthCheck" για το ξενοδοχείο Novotel Athènes

Πιστοποίηση αναφγνώρισης της λειτουργίας του ξενοδοχείου Novotel Athènes με τις υψηλότερες περιβαλλοντικές προδιαγραφές.

Το ξενοδοχείο Novotel Athènes έλαβε το το αναγνωρισμένο κύρους πιστοποιητικό “EarthCheck”, του ομώνυμου Προγράμματος Πιστοποίησης “EarthCheck”, που διαχειρίζεται η εταιρεία EC3 διεθνώς. Αυτή η πιστοποίηση αναγνωρίζει τη λειτουργία του ξενοδοχείου  Novotel Athènes με τις υψηλότερες περιβαλλοντικές προδιαγραφές, αλλά και τη δέσμευσή του για ένα τουριστικό “πράσινο μέλλον”.

Το ξενοδοχείο Novotel Athènes, επέλεξε να αποδείξει την δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω του συγκεκριμένου περιβαλλοντικού ποιστοποιητικού – το υψηλότερο επίπεδο του Διεθνές προγράμματος πιστοποίησης EarthCheck. Για την ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ακολουθήθηκαν συγκεκριμένες διαδικασίες και προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης ενέργειας και νερού, ανακύκλωσης αποβλήτων και πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης. Για την πιστοποίηση το Ξενοδοχείο ελέχθει από εγκεκριμένο ελεγκτή. Η επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης δείχνει την ισχυρή δέσμευση του Novotel Athènes με τις αρχές της περιβαλλοντικής αειφορίας.

Το Πρόγραμμα EarthCheck είναι ένα παγκόσμιο σύστημα βελτίωσης της συγκριτικής αξιολόγησης, πιστοποίησης και την απόδοσης, που επικουρεί την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία για την επίτευξη της αειφορίας. Το EarthCheck παρέχει ένα σύστημα πιστοποίησης που ανταποκρίνεται άμεσα στα μείζονα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, συμπεριλαμβανομένης της κλιματικής αλλαγής, της μείωσης των αποβλήτων και της μη ανανεώσιμης διαχείρισης των πόρων.  

Ο κ. Stewart Moore, διευθύνων σύμβουλος του EarthCheck αναφέρει: “Χαίρομαι που το Novotel Athènes έλαβε την πιστοποίηση EarthCheck. Αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα μίας εταιρείας που αφοσιώνεται στην τουριστική αειφόρο ανάπτυξη. Απέδειξε μέσω πολλαπλών πρωτοβουλίων ότι η επιχείρηση και οι υπάλληλοι κάνουν την διαφορά μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που έχει μία ξενοδοχειακή μονάδα. Η αφοσίωση που επέδειξε με τη συμμετοχή της στο Πρόγραμμα EarthCheck και τα επιτεύγματα που έχουν γίνει στο πλαίσιο του προγράμματος δίνουν το παράδειγμα και σε άλλες επιχειρήσεις”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024