Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Δέσμευση του Novotel Athènes για ένα τουριστικό, πράσινο μέλλον

Πιστοποιητικό "EarthCheck" για το ξενοδοχείο Novotel Athènes

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Νοέμβριος 2011, 14:19

Πιστοποίηση αναφγνώρισης της λειτουργίας του ξενοδοχείου Novotel Athènes με τις υψηλότερες περιβαλλοντικές προδιαγραφές.

Το ξενοδοχείο Novotel Athènes έλαβε το το αναγνωρισμένο κύρους πιστοποιητικό “EarthCheck”, του ομώνυμου Προγράμματος Πιστοποίησης “EarthCheck”, που διαχειρίζεται η εταιρεία EC3 διεθνώς. Αυτή η πιστοποίηση αναγνωρίζει τη λειτουργία του ξενοδοχείου  Novotel Athènes με τις υψηλότερες περιβαλλοντικές προδιαγραφές, αλλά και τη δέσμευσή του για ένα τουριστικό “πράσινο μέλλον”.

Το ξενοδοχείο Novotel Athènes, επέλεξε να αποδείξει την δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω του συγκεκριμένου περιβαλλοντικού ποιστοποιητικού - το υψηλότερο επίπεδο του Διεθνές προγράμματος πιστοποίησης EarthCheck. Για την ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ακολουθήθηκαν συγκεκριμένες διαδικασίες και προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης ενέργειας και νερού, ανακύκλωσης αποβλήτων και πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης. Για την πιστοποίηση το Ξενοδοχείο ελέχθει από εγκεκριμένο ελεγκτή. Η επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης δείχνει την ισχυρή δέσμευση του Novotel Athènes με τις αρχές της περιβαλλοντικής αειφορίας.

Το Πρόγραμμα EarthCheck είναι ένα παγκόσμιο σύστημα βελτίωσης της συγκριτικής αξιολόγησης, πιστοποίησης και την απόδοσης, που επικουρεί την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία για την επίτευξη της αειφορίας. Το EarthCheck παρέχει ένα σύστημα πιστοποίησης που ανταποκρίνεται άμεσα στα μείζονα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, συμπεριλαμβανομένης της κλιματικής αλλαγής, της μείωσης των αποβλήτων και της μη ανανεώσιμης διαχείρισης των πόρων.  

Ο κ. Stewart Moore, διευθύνων σύμβουλος του EarthCheck αναφέρει: “Χαίρομαι που το Novotel Athènes έλαβε την πιστοποίηση EarthCheck. Αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα μίας εταιρείας που αφοσιώνεται στην τουριστική αειφόρο ανάπτυξη. Απέδειξε μέσω πολλαπλών πρωτοβουλίων ότι η επιχείρηση και οι υπάλληλοι κάνουν την διαφορά μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που έχει μία ξενοδοχειακή μονάδα. Η αφοσίωση που επέδειξε με τη συμμετοχή της στο Πρόγραμμα EarthCheck και τα επιτεύγματα που έχουν γίνει στο πλαίσιο του προγράμματος δίνουν το παράδειγμα και σε άλλες επιχειρήσεις”.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top