Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΗ easyJet και η Europcar ανανεώνουν τη μακροχρόνια συνεργασία τους
Επέκταση στην αποκλειστική συνεργασία μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014

Η easyJet και η Europcar ανανεώνουν τη μακροχρόνια συνεργασία τους

Η συμφωνία easyJet – Europcar δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της easyJet να χρησιμοποιήσουν το ειδικό εργαλείο κρατήσεων της Europcar, για κράτηση πτήσης και αυτοκινήτου ταυτόχρονα σε μία συναλλαγή.

Η easyJet και η Europcar ανακοινώνουν επέκταση στην αποκλειστική συνεργασία τους μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται από το 2003, ενώ 3 εκατ. πελάτες της easyJet έχουν ήδη επωφεληθεί από τις αποκλειστικές προσφορές και υπηρεσίες. Η ευκολία και η αποδοτικότητα αποτελούν τον πυρήνα της συνεργασίας αυτής, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο  εξυπηρέτηση πελατών.

Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής, δήλωσε: “Η easyJet αναζητά διαρκώς τρόπους για να κάνει τα ταξίδια των πελατών της πιο εύκολα και προσιτά. Η συνέχεια της συνεργασίας μας με τη Europcar, συνεπάγεται ότι πολλά ακόμα εκατομμύρια πελατών θα επωφεληθούν από τη συνεργασία αυτή, καθώς θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να κάνουν την κράτηση τους online”.

Ο Jehan de Thé, E-Commerce Director για το Europcar Group, δήλωσε: “Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την easyJet. Πιστεύουμε πραγματικά ότι υπάρχει ένα φυσικό ταίριασμα μεταξύ των δύο εταιριών που κατέχουν ηγετικές θέσεις στην αγορά. Τα βασικότερα πλεονεκτήματά μας είναι στις ίδιες αγορές, ενώ μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες.

Εδώ και 8 χρόνια προσφέρουμε στους πελάτες της easyJet υπηρεσίες επιπέδου σε ανταγωνιστικές τιμές για όλη τη γκάμα των προϊόντων μας, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους επιβάτες της easyJet για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ σκοπεύουμε να ανακοινώσουμε σύντομα και  κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις των υπηρεσιών μας”.

Η συμφωνία συνεργασίας θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της easyJet να χρησιμοποιήσουν το ειδικό εργαλείο κρατήσεων της Europcar, με το οποίο μπορούν να κάνουν κράτηση πτήσης και αυτοκινήτου ταυτόχρονα σε μία συναλλαγή. Εάν οι πελάτες το επιθυμούν, μπορούν να προχωρήσουν σε μίσθωση αυτοκινήτου ξεχωριστά μέσω Internet, οποτεδήποτε το θελήσουν, μέχρι και δύο ώρες πριν την πτήση. Το εύκολο και φιλικό προς το χρήστη σύστημα κρατήσεων δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέγουν το όχημα που προτιμούν, ενώ τους επιτρέπει ταυτόχρονα να κάνουν κράτηση οποιασδήποτε πρόσθετης υπηρεσίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024