Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η απόφαση θα λειτουργήσει τονωτικά για την πόλη της Αθήνας

Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρία: Η πραγματοποίηση των συνεδρίων στην Ελλάδα αποτελεί σημείο σταθερότητας

Θοδωρής Κουμέλης - 01 Δεκέμβριος 2011, 16:17

Ικανοποίηση του δημάρχου Αθηναίων, Γ. Καμίνη από τη διαβεβαίωση της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας, ότι τα συνέδρια που προγραμμάτιζε θα πραγματοποιηθούν, τελικά, κανονικά στην Αθήνα.

Την ικανοποίησή του για τη διαβεβαίωση της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας, ότι τα συνέδρια που προγραμμάτιζε θα πραγματοποιηθούν, τελικά, κανονικά στην Αθήνα, εκφράζει ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.

Με επιστολή του προς τον δήμαρχο Αθηναίων, ο Michel Komajda, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας, σημειώνει ότι η επιβεβαίωση της πραγματοποίησης των συνεδρίων της στην Ελλάδα αποτελεί κομβικό σημείο σταθερότητας στις σχέσεις της με τους συνεργάτες και φίλους της. “Είμαι βέβαιος, ότι αυτή η απόφαση θα λειτουργήσει τονωτικά για την πόλη της Αθήνας”, υπογραμμίζει στην επιστολή του ο κ. Komajda.

Ο κ. Καμίνης, σχολιάζοντας την απόφαση της μεγάλης επιστημονικής ένωσης, κάνει λόγο για ιδιαιτέρως θετική εξέλιξη, σημειώνοντας ότι το ενδεχόμενο ακύρωσης των συνεδρίων της European Society of Cardiology, θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα στην προσπάθεια για την τόνωση του συνεδριακού τουρισμού που καταβάλλει ο Δήμος Αθηναίων.

Ο κ. Γιώργος Μπρούλιας, πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών, επεσήμανε: “Όλοι μαζί, δηλαδή η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο ιδιωτικός τομέας, θα πρέπει να συνεχίσουμε να εντείνουμε και να συντονίζουμε τις προσπάθειες μας, ώστε η Αθήνα, αυτή τη δύσκολη περίοδο, να καταφέρει άμεσα να επανακτήσει τη θέση που της αρμόζει. Ο συντεταγμένος χειρισμός για την πραγματοποίηση των εν λόγω συνεδρίων στην πόλη μας, αποδεικνύει ότι με καλή συνεργασία μπορούμε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα”.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top