Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας του MEDASSET

Διαγωνισμός φωτογραφίας "Μεσόγειος: Ο θαλάσσιος κόσμος μας"

Θοδωρής Κουμέλης - 02 Δεκέμβριος 2011, 10:18

Οι τελικές 25 φωτογραφίες του διαγωνισμού ερασιτεχνικής φωτογραφίας του MEDASSET θα εκτεθούν στον χώρο "Περιβάλλον και Πολιτισμός", στο επίπεδο Αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2012.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία του Διαγωνισμού Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας του MEDASSET “Μεσόγειος: ο Θαλάσσιος Κόσμος μας” για την ανάδειξη των 60 επικρατέστερων φωτογραφιών ξεκίνησε. Έως τις 12 Δεκεμβρίου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βαθμολογεί μέσω της ιστοσελίδας http://photocontest.medasset.org, από μία φορά και από το 1 έως το 5, τις φωτογραφίες της επιλογής του. Κατόπιν, οι φωτογραφίες θα τεθούν στην κρίση τριμελούς επιτροπής, η οποία θα επιλέξει τις τελικές 25 που θα εκτεθούν στον χώρο “Περιβάλλον και Πολιτισμός”, στο επίπεδο Αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) “Ελευθέριος Βενιζέλος”, από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2012 και οι φωτογράφοι που θα προκριθούν, θα λάβουν Τιμητικό Έπαινο.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 19 Δεκεμβρίου 2011 στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού και του MEDASSET (www.medasset.gr).

Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται στις εξής κατηγορίες: Μεσόγειος και Υποθαλάσσιος Κόσμος, Θαλάσσια- Παραθαλάσσια Βιοποικιλότητα, Παραλίες-Παραθαλάσσιος Κόσμος και Δράσεις Προστασίας τους, Ρύπανση-Επιπτώσεις, Ταξίδια, Πλεύση, Θαλάσσιο Εμπόριο, Έρευνα, Επιστήμη, η Θάλασσα από Ψηλά, Θαλάσσια Αγωνίσματα, Επαγγέλματα της Θάλασσας.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top