Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΜεγάλο ενδιαφέρον των ελληνικών τουριστικών γραφείων για την αγορά της Ινδίας
Workshop για την ινδική τουριστική αγορά στο ξενοδοχείο Hilton

Μεγάλο ενδιαφέρον των ελληνικών τουριστικών γραφείων για την αγορά της Ινδίας

Η Travel Media Applications είχε τον συντονισμό workshop για την τουριστική αγορά της Ινδίας, που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο Hilton, από τον Οργανισμό Τουρισμού της Ινδίας και την Πρεσβεία της Ινδίας στην Ελλάδα.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των τουριστικών γραφείων της Αθήνας στο workshop της Ινδίας που οργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο ξενοδοχείο Hilton, από τον Οργανισμό Τουρισμού της Ινδίας και την Πρεσβεία της Ινδίας στην Ελλάδα. Πάνω από 60 τουριστικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με εκπρόσωπους του Οργανισμού Τουρισμού της ασιατικής χώρας, αλλά και με επαγγελματίες που ήρθαν από την Ινδία για να συμμετέχουν στο workshop. Οι εταιρείες που έλαβαν μέρος ήταν:
Air India
Qatar Airways
Etihad Airways
Sanyog Gupta Voyages
Surya Reisedienst
Namaste Tours
Scenic Journeys
Travel Spirit International.

Εκτός από τον διευθυντή του Οργανισμού Τουρισμού της Ινδίας κ. Gobind C. Bhuyan, που εδρεύει στο Μιλάνο, και ανέλυσε το τουριστικό προϊόν της χώρας του, στο workshop παραβρέθηκε και ο πρέσβης της Ινδίας στην Ελλάδα κ. Tsewang Topden. Ο πρέσβης αναφέρθηκε στην τουριστική συνεργασία των δύο λαών, τονίζοντας ότι εκτός από το γεγονός ότι η Ινδία αποτελεί ένα αγαπημένο τουριστικό προϊόν για τους Έλληνες, και η Ελλάδα είναι μέσα στις προτιμήσεις των Ινδών που ταξιδεύουν.

Κατά τη διάρκεια του workshop η αίθουσα ήταν γεμάτη ενώ έγιναν συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο με όλους τους επαγγελματίες από την Ινδία, με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού από τη χώρα μας προς την Ινδία.

Μετά το workshop ακολούθησαν παρουσιάσεις από τις εταιρείες, κλήρωση με ταξίδια για τους τουριστικούς πράκτορες, και cocktail.

Η εταιρεία Travel Media Applications, που εκδίδει τις καθημερινές ηλεκτρονικές τουριστικές εφημερίδες “TravelDailyNews International” και “TravelDailyNews Greece & Cyprus”, στα πλαίσια της σειράς των πολύ επιτυχημένων workshops που έχει ήδη διοργανώσει, είχε τον συντονισμό αυτής της εκδήλωσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024