Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΔιάλεξη από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης στη Σχολή Kappa Studies
Ανάπτυξη προβληματικής αναφορικά με τη φύση και τις απαιτήσεις του επαγγέλματος

Διάλεξη από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης στη Σχολή Kappa Studies

Διάλεξη των μελών του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης στους πρωτοετείς σπουδαστές της σχολής Kappa Studies.

Μια πολύ αξιόλογη διάλεξη πραγματοποίησαν τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης στους πρωτοετείς σπουδαστές της σχολής Kappa Studies.

Οι Chefs Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής πρόεδρος, Γιώργος Μακρής, Β’ αντιπρόεδρος και Κωνσταντίνος Δατσέρης, αναπληρωτής γραμματέας, ανέπτυξαν μια ενδιαφέρουσα προβληματική αναφορικά με τη φύση και τις απαιτήσεις του επαγγέλματος που επέλεξαν οι σπουδαστές.

Κοινή συνισταμένη όλων των απόψεων που αναπτύχθηκαν ήταν ότι, χωρίς αγάπη, μεράκι για την εργασία και ενδιαφέρον για τον συνάδελφο ο δρόμος προς την επαγγελματική επιτυχία είναι αδύνατος.

Έντονη συγκίνηση επικράτησε όταν ο κ. Δατσέρης, ο οποίος συνταξιοδοτείται μετά από 47 έτη εργασίας, δώρισε το μετάλλιό του στον κ. Δατσέρης , τιμώντας τον για την προσφορά του στην Κρητική γαστρονομία και εκπαίδευση. Ο κ. Καλαθάκης, εμφανώς συγκινημένος, παραχώρησε το μετάλλιο στη Σχολή Kappa Studies για να εμπνέει τους νέους σπουδαστές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024