Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΝέα συνεργασία Intercool Greece και Electrolux Ελλάς
Η νέα συνεργασία απευθύνεται στο brand Εlectrolux

Νέα συνεργασία Intercool Greece και Electrolux Ελλάς

Στόχος της συνεργασίας των Intercool Greece και Electrolux Ελλάς είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων στον επαγγελματία του χώρου εστίασης και περιποίησης – καθαρισμού – υγιεινής ρούχων και ιματισμού.

Η Intercool Greece και η Electrolux Ελλάς όρισαν τη δυναμική τους συνεργασία, στους χώρους της εστίασης και περιποίησης – καθαρισμού –  υγιεινής ρούχων και ιματισμού.

Η Intercool Greece, είναι επιχείρηση με μακρόχρονη πλέον εμπειρία και ευκρινή πελατοκεντρική προσέγγιση. Με υψηλής τεχνογνωσίας καινοτόμα προϊόντα και διαρκείς πωλήσεις στην εγχώρια, αλλά και στις διεθνείς αγορές, διασφαλίζει την σταθερά ανοδική της πορεία. Αποτελεί βασικό προμηθευτή της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, The Coca-Cola Company, PepsiCo, SAB Miller, Friesland NOYNOY, ΦΑΓΕ, Loux Marlafekas και άλλων παγκοσμίως γνωστών εμφιαλωτών.

Η Electrolux Ελλάς (Electrolux Professional), θυγατρική του σουηδικού Ομίλου Electrolux, με διεθνή παρουσία 100 ετών και παρουσία δεκαετιών στην Ελλάδα, έχει διακινήσει περισσότερες από 300.000 επαγγελματικές συσκευές έως σήμερα στην Ελλάδα.

Βασικός στόχος της συνεργασίας των δύο εταιρειών, είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων “best in class”, στον επαγγελματία του χώρου, και με παροχές δυνατοτήτων στην επιχείρησή του ώστε να ’ναι πιο ανταγωνιστική και βιόσιμη, ειδικά κάτω από τις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, προσφέροντας ισχυρότερα, αμεσότερα οφέλη και αποτελέσματα.

Η νέα συνεργασία απευθύνεται στο brand “Εlectrolux”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024