Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞεκινάει η λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων

Ξεκινάει η λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων

Με προσφορές και διευκολύνσεις για μετακίνηση ξεκινάει η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Φέτος, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους σκιερ πριν τις γιορτές υποσχόμενο χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο τοπίο.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο καιρός για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων αφού φέτος θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στα λευκά μαζί με τους χιονοδρόμους και τους φίλους του βουνού! Από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ξεκινάει η λειτουργία των αναβατήρων και των πιστών και μάλιστα με εξαιρετικές συνθήκες χιονοδρομίας, με φρέσκο χιόνι αλλά και λιακάδες όπως φαίνεται από τις μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων υπάρχουν τις 12 πίστες για όλα τα επίπεδα και είναι κατάλληλο για όλους! Αρχάριοι σκιέρ, snowboarders, παιδιά κάθε ηλικίας, οπαδούς του off-pistes, αλλά ακόμα και όσους αγαπούν το βουνό και επιθυμούν μια χαλαρή περιπέτεια στη φύση, θα βρουν ακριβώς αυτό που θέλουν. Σε λειτουργία από την αρχή της σεζόν θα είναι το SNOW PARK, το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο σε όλη την Ελλάδα που είναι η απόλυτη εμπειρία για freestyle ski και snowboard! Η χρήση του snow park είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, με την έκδοση του εισιτηρίου του χιονοδρομικού. Λειτουργούν επίσης σχολές σκι και snowboard με τις οποίες μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν μαθήματα για όλα τα επίπεδα.

Με την έναρξη της φετινής σεζόν ξεκινούν παράλληλα και τα SNOW BUS, τα πολυτελή πούλμαν της εταιρίας Amphitrion που εκτελούν προγραμματισμένα δρομολόγια από Αθήνα και Κόρινθο για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή καθόλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου.

Αντίστοιχα, για τους επισκέπτες από την Πάτρα, το SNOW BUS θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου και την οργάνωση έχει αναλάβει η εταιρία G-Slamon που είναι ο συνεργάτης του χιονοδρομικού Καλαβρύτων στην Πάτρα. Τα προγραμματισμένα δρομολόγια είναι κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή καθόλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου.

Το chalet στη βάση του βουνού άνοιξε και πλέον λειτουργεί υπό την διεύθυνση του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, όπου μπορείτε να απολαύσετε ζεστά ροφήματα με θέα τις χιονισμένες κορυφές του Χελμού. Σε λειτουργία θα είναι και η καντίνα στη Β. Λάκκα.

Για 2η συνεχή χρονιά θα υπάρχει το προνομιακό πακέτο all inclusive ski Kalavrita που εξασφαλίζει διαμονή, διατροφή, εισιτήριο για το χιονοδρομικό και ενοικίαση εξοπλισμού μόνο από 55 ευρώ το άτομο. Το πακέτο ισχύει για τις καθημερινές από Κυριακή έως και Πέμπτη και συνεργάζονται για το πρόγραμμα αυτό το καλύτερο ξενοδοχείο και οι καλύτερες ταβέρνες της περιοχής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024