Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το ξενοδοχείο υπόκειται σε περιοδικούς περιβαλλοντικούς ελέγχους από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος του ΔΑΑ

Ανανέωση πιστοποίησης EN ISO 14001 & H.A.C.C.P. για το Sofitel Athens Airport

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Δεκέμβριος 2011, 10:08

Ανανέωση Πιστοποίησης Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης & Διαχείρισης για την Ασφάλεια των Τροφίμων στους τομείς Παραλαβής, Επεξεργασίας και Διάθεσης Γευμάτων – EN ISO 14001 & H.A.C.C.P. για το Sofitel Athens Airport.

Το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport, μέλος του γαλλικού ομίλου ACCOR, ανανέωσε την πιστοποίησή του κατά EN ISO 14001:2004 και κατά H.A.C.C.P. στα μέσα Νοεμβρίου.

Το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 παρέχει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να εφαρμόσει διαδικασίες για τον καθορισμό περιβαλλοντικής πολιτικής και στόχων και να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητά τους. Ήδη, λόγω της θέσης του, το ξενοδοχείο από την αρχή της λειτουργίας του υπόκειται σε περιοδικούς περιβαλλοντικούς ελέγχους από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και υποχρεούται να συμμορφώνεται προς τυχόν υποδείξεις της.

Τα κύρια προγράμματα περιβαλλοντικής διαχείρισης στο ξενοδοχείο αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας, την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και την αύξηση της ανακύκλωσης χαρτιού.

Στο Σύστημα Διαχείρισης για την Ασφάλεια των Τροφίμων στους τομείς Παραλαβής, Επεξεργασίας και Διάθεσης Γευμάτων H.A.C.C.P. ενσωματώνεται η δέσμευση της Διοίκησης της εταιρείας για προσεκτική μεταχείριση ενός τόσο σημαντικού και λεπτού θέματος όπως είναι το παραπάνω.

Η εφαρμογή αυτού του ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης θα συμβάλει στην επίτευξη των ακόμα υψηλότερων στόχων που τέθηκαν από την αλυσίδα, ώστε το Sofitel Athens Airport να στέκεται επάξια ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία 5* της πόλης, αλλά και στον απαιτητικό χώρο στον τομέα παροχής υπηρεσιών του αεροδρομίου.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top