Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπαναλειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου της Οστρακίνας
Εορταστικό άνοιγμα την Πρωτοχρονιά

Επαναλειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου της Οστρακίνας

Μετά από τρία χρόνια διακοπής, επαναλειτουργεί το Χιονοδρομικό Κέντρο της Οστρακίνας, στο Μαίναλο Πελοποννήσου.

Την Πρωτοχρονιά άνοιξε επίσημα και πάλι, μετά από τρία χρόνια διακοπής το Χιονοδρομικό Κέντρο της Οστρακίνας, κοντά στην κορυφή του Μαινάλου (1.600 μέτρα υψόμετρο), με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης.

Η έναρξη της επαναλειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου και της χειμερινής περιόδου του νέου έτους 2012 γιορτάστηκε από τις 3 το μεσημέρι έως το βράδυ με πάρτι στο χιόνι υπό τους ήχους μουσικής από DJ.
 
Στους επισκέπτες και λάτρεις των χειμερινών σπορ και του χιονιού προσφέρθηκε Αρκαδικό τσουκαλόκαuτο (μείγμα ζεστού κρασιού) και βασιλόπιττα, ενώ δάδες φωτιάς και προβολείς φωταγώγησαν το γύρω τοπίο ανάμεσα στα έλατα.

Ο δήμαρχος της Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, που υποδέχθηκε μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο τους επισκέπτες, έκοψε τη βασιλόπιττα καλωσορίζοντας το νέο χρόνο. Σε επίκαιρο μήνυμά του, τόνισε: “Ας είναι το ξεκίνημα της νέας χρόνιας αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής για το νέο Δήμο Τρίπολης με επίκεντρο τον άνθρωπο-πολίτη και τις ανάγκες του. Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς συμπίπτει με το άνοιγμα του Χιονοδρομικού Κέντρου στην Οστρακίνα. Μετά από επίμονες προσπάθειες του Δήμου επιτεύχθηκε η επαναλειτουργία του με την επιχορήγηση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης. Στόχος μας είναι να συνεχισθεί απρόσκοπτα και ολοκληρωμένα η λειτουργία του”.

Στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη λειτουργεί το Χωριό των Χριστουγέννων και θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου 2012 (ώρες λειτουργίας: 10.30-13.30 και 17.30-21.30).Γεμάτο δράσεις και εκπλήξεις έχει σκορπίσει το χαμόγελο σε εκατοντάδες παιδιά, αλλά και μεγάλους που ήδη το έχουν επισκεφθεί. Ο αγαπημένος Άη Βασίλης υποδέχεται στο σπίτι του μικρούς και μεγάλους. Στο Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη τα παιδιά μπορούν να γράψουν το γράμμα τους. Στο Σπίτι της Φαντασίας το ξωτικό του Άη Βασίλη περιμένει όλους τους μικρούς φίλους τους για face painting, ενώ μπορούν να δημιουργήσουν και όμορφες κατασκευές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024