Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτρατηγικής σημασίας οι τουριστικές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας

Στρατηγικής σημασίας οι τουριστικές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας

Στρατηγικής σημασίας θεωρήθηκαν οι τουριστικές σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας από την πλευρά της ρωσικής κυβέρνησης, κατά την διάρκεια επαφών του προέδρου του ΕΟΤ, κ. Στεφανίδη, στην έκθεση ΜΙΤΤ ‘99, της Μόσχας. Επίσης, […]

Στρατηγικής σημασίας θεωρήθηκαν οι τουριστικές σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας από την πλευρά της ρωσικής κυβέρνησης, κατά την διάρκεια επαφών του προέδρου του ΕΟΤ<.>, κ. Στεφανίδη, στην έκθεση ΜΙΤΤ ‘99, της Μόσχας.
Επίσης, αύξηση των Ρώσων τουριστών προς την χώρα μας προβλέπει ο κ. Στεφανίδης ύστερα από συνάντηση που είχε με την αντιπρόεδρο της Ρωσικής κυβέρνησης κα Βαλεντίνα Ιβάνοβνα Ματιένκο και με τον αντιπρόεδρο της Κρατικής Επιτροπής Τουρισμού κ. Σεργκέι Σπίλκο, κατά την διάρκεια της ίδιας έκθεσης.
Έντονο είναι το ενδιαφέρον που παρατηρείται για τουρισμό στην Ελλάδα όχι μόνο από τους επαγγελματίες στον τουρισμό, αλλά και από το κοινό που επισκέπτεται το ελληνικό περίπτερο στην έκθεση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024