Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού

Στο MEC Παιανίας η 1η Διεθνής Έκθεση NEXUS

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 January 2012, 15:33

Η NEXUS - 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού διεξάγεται από 29 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο MEC.

Η European Expo διοργανώνει τη NEXUS - 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού (Θρησκευτικός, Πολιτιστικός, Αγροτουρισμός, Θαλάσσιος, Ορειβατικός, Περιπατητικός, Spa & wellness, Γαστρονομικός κ.λπ.), από τις 29 Μαρτίου μέχρι και την 1η Απριλίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο MEC (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο) στην Παιανία.

Μεταξύ των εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Περιφερειών, οι οποίες μαζί με τους Δήμους, τις Ενώσεις Ξενοδόχων, τα Ξενοδοχεία, τα Επιμελητήρια, τα Ταξιδιωτικά Γραφεία, Πρακτορεία, τις Μητροπόλεις και λοιπούς επαγγελματίες του τουρισμού, αποτελούν τον βασικό κορμό της Nexus.

Η NEXUS αποτελεί την εξειδικευμένη προσέγγιση του σύγχρονου τουρισμού, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες στρατηγικές ανάπτυξης, ώστε να αποτελέσει την αφετηρία για την καθιέρωσή της σαν κομβικό σημείο αναφοράς και προβολής της “βαριάς βιομηχανίας” της χώρας, του τουρισμού.

Η Nexus αναδεικνύει τα σημαντικότερα είδη που τον συνθέτουν όπως: Θρησκευτικός, Πολιτιστικός,  Αγροτουρισμός, Γαστρονομικός, Spa & Wellness,  Καταδυτικός, Περιπατητικός, Ποδηλατικός, Οικοτουρισμός, Ορειβατικός, Συνεδριακός, Χιονοδρομικός Τουρισμός, Χειμερινών αθλημάτων, Οινοτουρισμός, Γεωτουρισμός.
                                          
Στην έκθεση εξέχουσα θέση θα έχει ο πολιτισμός, όπου η ιστορία, η λαογραφία, οι παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα κάθε τόπου θα παρουσιαστούν σε κοινό και επιχειρηματίες, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και με μοναδικό στόχο την δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα κάνουν πρόσφορο το έδαφος για την ανάπτυξη όλων των διαφορετικών ειδών τουρισμού και θα φέρουν πιο κοντά τα κρίσιμα κοινά.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) (Αρ. Πρωτ. 361) και την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), καθώς και με τις Ευλογίες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top