Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνεδριακές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε Κίνα, ΗΠΑ, Νορβηγία, Πορτογαλία και Αυστραλία

Εντυπωσιακή ανάπτυξη της Meeting & Incentive Forums παρά το οικονομικό κλίμα

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Ιανουάριος 2012, 13:08

Η Meeting & Incentive Forums προβλέπει περαιτέρω αύξηση, στο 35% για το 2012, λόγω της πρόωρων κρατήσεων, οι οποίες αυξήθηκαν φετος κατά 50% σε ετήσια βάση.

Η εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων (αλλά και προμηθευτής συνεδριακών γεγονότων) Meeting & Incentive Forums ανακοίνωσε αύξηση 26% για το 2011. Η επιχείρηση προβλέπει περαιτέρω αύξηση, στο 35% για το 2012, λόγω της πρόωρων κρατήσεων, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 50% ετησίως. Η Meetings & Incentive Forums έχει αναπτυχθεί σε ποσοστό 350% τα τελευταία πέντε χρόνια και έχει ενδιαφέροντα επιχειρηματικά σχέδια για τη συνέχιση αυτής της ανάπτυξης.

Η εταιρεία επεκτείνει, τόσο σε διάρκεια όσο και σε μέγεθος ορισμένες από τις υπάρχουσες εκδηλώσεις της, αλλά δρομολόγεί και δύο νέα γεγονότα μέσα το 2012, με περισσότερα να προγραμματίζονται για το 2013.

Η Meeting and Incentive Forums επικεντρώνεται σε έκδηλώσεις που βασίζονται σε επιχειρηματικές συναντήσεις, όπως  σύνοδοι, ταξίδια κινήτρων και εταιρικά συνέδρια και εκδηλώσεις. Κατά απαίτηση της αγοράς, η εταιρεία ανακοίνωσε νέα φόρουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία για το 2012. Τα φόρουμ στη Ρωσία και την ανατολική Ευρώπη θα αυξηθούν επίσης σε διάρκεια, φτάνοντας τις τέσσερις μέρες, σε αντίθεση με τα διήμερα φόρουμ του προηγούμενου έτους. Τα φόρουμ των δύο ή τεσσάρων ημερών θα προσφέρουν εγγυημένες, το λιγότερο 25 (για τα διήμερα) και 50 (για τα τετραήμερα) προγραμματισμένες, εξατομικευμένες συνεντήσεις μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών της αγοράς MICE και των βασικών buyers της incentive αγοράς -όλοι με επιβεβαιωμένους για δαπάνες προϋπολογισμούς.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top