Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΑποκλειστική αντιπροσώπευση της εταιρείας Steelite International από την ΕΓΕΜ
Η Steelite International θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή και εμπορία ειδών πορσελάνης

Αποκλειστική αντιπροσώπευση της εταιρείας Steelite International από την ΕΓΕΜ

Η εταιρεία ΕΓΕΜ ανακοινώνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα της εταιρείας Steelite International.

Η εταιρεία ΕΓΕΜ, στα 20 έτη λειτουργίας της, επιδιώκει να παρουσιάσει λύσεις στο χώρο εστίασης, που να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών επιλογών στην καλύτερη δυνατή τιμή και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους πελάτες της. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας η ΕΓΕΜ ανακοινώνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα της εταιρείας Steelite International.

Πρόκειται για μια εταιρεία που θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή και εμπορία ειδών πορσελάνης. Δραστηριοποιείται σε 120 χώρες και με κάποια από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Παρουσιάζουν μια μεγάλη γκάμα ειδών με πρωτοποριακό σχεδιασμό και μεγάλη αντοχή ως προς τις ιδιαιτερότητες της χρήσης τους. Όπως, ειδικό σχεδιασμό μοντέλων για εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης, αντοχή στις εναλλαγές θερμοκρασιών και στην εκτενή χρήση βιομηχανικών απορρυπαντικών, κατάλληλη σύσταση υλικών κατασκευής για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Οι δύο βασικές σειρές της σε πορσελάνη είναι η “Distinction” και “Performance”, συμπεριλαμβάνουν δεκάδες επιλογές η κάθε μία, ικανές να ανταποκριθούν  σε ανάγκες για κομψότητα και στυλ, εντυπωσιακή παρουσίαση σε συνδυασμό με πρακτικότητα, καθώς και σε πολλαπλές χρησιμότητες των επιμέρους ειδών.

Η Steelite International, σίγουρη για τα προϊόντα της, προσφέρει Life time edge chip warranty στους περισσότερους κωδικούς της για φθορές από χτυπήματα, σπάσιμο ή ξεφλούδισμα των ειδών της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024