Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύνδεση του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού με την Ψυτάλλεια

Στην Ψυττάλεια τα λύματα του Σαρωνικού

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Ιανουάριος 2012, 11:01

Η ΕΥΔΑΠ καταργεί το ΚΕΛ της Γερακίνας στην Παλαιά Φώκαια και αποφασίζει τη σύνδεση του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού με την Ψυτάλλεια.

Εκδήλωση ενημέρωσης για το έργο της αποχέτευσης διοργανώνει το Σάββατο, στις 5.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιάς Φώκαιας, ο Δήμος Σαρωνικού, μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ, σύμφωνα με την οποία σύμφωνα η επιχείρηση τροποποιεί τον αρχικό της σχεδιασμό, καταργεί το ΚΕΛ της Γερακίνας στην Παλαιά Φώκαια και αποφασίζει τη σύνδεση του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού με την Ψυτάλλεια.

“Άμεσα τώρα πρέπει να ολοκληρωθούν τα τεχνικά δελτία με την παραπάνω απόφαση της ΕΥΔΑΠ που θα μας οδηγήσουν στην οριστική ένταξη του έργου και στην έναρξη των μελετών, οι οποίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου”, σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Σαρωνικού.

“Η απόφαση αυτή ήταν αποτέλεσμα των επίμονων προσπαθειών και των συντονισμένων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής και της συνεργασίας της με τη διοίκηση και τα έμπειρα στελέχη της ΕΥΔΑΠ και επιβεβαιώνει με τον πλέον περίτρανο τρόπο τα στοιχεία που παρουσίασε και ανέδειξε ο Δήμος Σαρωνικού, τα οποία πιστοποιούσαν τη δυνατότητα σύνδεσης με το ΚΕΛ της Ψυτάλλειας. Με την παραπάνω απόφαση δικαιώνεται ο αγώνας του Δήμου που όλους αυτούς τους μήνες με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να δώσει οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε για δεκαετίες τους κατοίκους της περιοχής”.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top