Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήEco Professional: Νέο σύστημα καθαρισμού μειώνει το κόστος έως και 53%
Το σύστημα Eco Professional πληροί όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής

Eco Professional: Νέο σύστημα καθαρισμού μειώνει το κόστος έως και 53%

Το σουηδικού σχεδιασμού και κατασκευής σύστημα Eco Professional, σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα οικονομίας καθαρισμού "50+", αλλάζουν ριζικά τον τρόπο που εφαρμόζονται οι πρακτικές καθαρισμού χώρων.

“Επανάσταση” στον τομέα καθαριότητας, καθαρισμών και εξοικονόμησης νερού και ενέργειας σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, επαγγελματικές εγκαταστάσεις και κοινόχρηστους χώρους ανεξαρτήτως μεγέθους, φιλοδοξεί να φέρει στην αγορά ένα πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού η εταιρεία Eco House.

Το σουηδικού σχεδιασμού και κατασκευής σύστημα Eco Professional, σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα οικονομίας καθαρισμού “50+” αλλάζουν ριζικά τον τρόπο που εφαρμόζονται οι πρακτικές καθαρισμού χώρων, βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση και ευκολία των εργαζομένων και το κυριότερο, αποδίδουν δραστική μείωση του κόστους καθαριότητας, σε όλες τις βαθμίδες, από τις καταναλώσεις νερού και απορρυπαντικών μέχρι τον χρόνο που απαιτεί κάθε σχετική εργασία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως αποδεικνύεται από την έρευνα πεδίου που διενεργείται στα ξενοδοχεία, τα οποία έχουν υιοθετήσει και εφαρμόζουν το σύστημα στην Ελλάδα, το μέσο συνολικό ποσοστό οικονομίας που επιτυγχάνεται είναι της τάξης του 53%. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν τα συγκεκριμένα στοιχεία το συνολικό κόστος καθαριότητας ανά διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο, με τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού φθάνει τα 0,318 ευρώ. Με χρήση του Eco Professional και εφαρμογή του προγράμματος “50+”, το κόστος περιορίζεται σε 0,150 ευρώ.

Το σύστημα Eco Professional, βασίζεται σε πανιά και πανέτες/σάρωθρα δαπέδου, τύπου microfiber, όπου χρησιμοποιούνται για των καθαρισμό όλων των επιφανειών στα δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, σε στεγνή και υγρή μορφή (κοινός σφουγγάρισμα) κάνοντας απόλυτη καθαριότητα. Η διάρκεια “ζωής” τους δε, φθάνει, εγγυημένα και με ασφάλεια το επίπεδο των 500 πλύσεων.

Με το νέο αυτό σύστημα καθαρισμού, χρειάζεται μόνο ένα απορρυπαντικό για τον καθαρισμό και απολύμανση και διάσπαση αλάτων στα μπάνια, τουαλέτες, δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους. Στις υπόλοιπες επιφάνειες των δωματίων καικοινόχρηστων χώρων, όπως έπιπλα, ντουλάπια, πάγκους, πλαίσια παραθύρων και πόρτες, τζάμια, καθρέπτες, τοίχους, πλακάκια τοίχων, σοβατεπιά και δάπεδα (εκτός τα δάπεδα μοκέτας) δε χρησιμοποιούνται καθαριστικά απορρυπαντικά.

Το σύστημα Eco Professional φυσικά πληροί όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής, όπως δείχνουν τα κλινικά test που έχουν γίνει από επίσημους φορείς στην Σουηδία και οι πιστοποιήσεις που συνοδεύουν το σύστημα και τα προϊόντα microfiber.

Η αποτελεσματικότητα και η σημασία του καινοτόμου αυτού συστήματος καθαρισμού μεγιστοποιείται αυτήν την περίοδο και λόγω των κλιματολογικών συνθηκών και της παγκόσμιας προσπάθειας περιορισμού κάθε επιβάρυνσης στο περιβάλλον, ιδίως από την τουριστική δραστηριότητα αλλά και στο γενικότερο δυσμενές χρηματοπιστωτικό περιβάλλον και στην έλλειψη ρευστότητας που δοκιμάζει την ελληνική αγορά, κυρίως ως προς τη δυνατότητα εξοικονόμησης σημαντικών πόρων για μία επιχείρηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024