Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνάντηση του Γ. Καμίνη με τους καθηγητές Komajda και Βάρδα

Πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων για τη διοργάνωση καρδιολογικών συνεδρίων στην πρωτεύουσα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Ιανουάριος 2012, 09:57

Ο Γ. Καμίνης τονίζει ότι τόσο ο Δήμος όσο και οι πολίτες της Αθήνας θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την επιτυχή έκβαση των συνεδρίων της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας που θα διοργανωθούν στην Αθήνα τα 2012, 2013, 2014, με πάνω από 10.000 σύνεδρους.

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης συνάντησε χθες στα γραφεία του Δήμου τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας κ. Michel Komajda και τον επερχόμενο πρόεδρο κ. Πάνο Βάρδα, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών του, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα συνέδρια της εταιρείας στην πόλη της Αθήνας.

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι η φιλοξενία διεθνών συνεδρίων και η συνεδριακή δραστηριότητα, αποτελεί βασική πηγή εσόδων, αλλά και αισιοδοξίας για την πόλη της Αθήνας, ενώ συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση θετικού κλίματος. Διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του  ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι πολίτες της Αθήνας, θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την επιτυχή έκβαση των τριών συνεδρίων που θα οργανωθούν στην Αθήνα τα έτη 2012, 2013, 2014 και στα οποία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 10.000 σύνεδροι, δίνοντας έτσι μια σημαντική ανάσα στην τοπική οικονομία.  

Ο δήμαρχος σημείωσε ότι η Αθήνα, παρά τις όποιες υπερβολές των Μέσων Ενημέρωσης, παραμένει μια ασφαλής και φιλόξενη πόλη, η οποία διαθέτει όλες τις υποδομές για τη επιτυχημένη οργάνωση συνεδρίων και κάθε άλλης διοργάνωσης.

Ο κ. Βάρδας και o κ. Komajda ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για τις ενέργειες του προς τη διασφάλιση των συνεδρίων και τον συνεχάρησαν για το Γραφείο Συνεδρίων της Αθήνας (Athens Convention Bureau), το οποίο λειτουργεί με την πλήρη υποστήριξή του.

Τέλος, ο δήμαρχος, ο κ. Komajda και ο κ. Βάρδας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την μελλοντική πορεία της Αθήνας και την κατάκτηση της θέσης που της αρμόζει στη διεθνή τουριστική και συνεδριακή αγορά.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top