Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το CRN έχει 42 μέλη σε 40 χώρες διεθνώς

Επανεκλογή του Παν. Ποδηματά ως προέδρου του Παγκοσμίου Δικτύου Congress Rental Network

Θοδωρής Κουμέλης - 02 Φεβρουάριος 2012, 15:21

Πρόεδρος του Παγκοσμίου Δικτύου Congress Rental Network (CRN) εξελέγη για άλλη μια χρονιά ο κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, διευθύνων σύμβουλος της P.C. Podimatas SA.

Επανεξελέγει πρόεδρος του Παγκοσμίου Δικτύου Congress Rental Network (CRN) και για το επόμενο έτος, ο κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, έχοντας στο ενεργητικό του ήδη μια επιτυχημένη διετή θητεία ως πρόεδρος του οργανισμού, ύστερα από την σχετική ψηφοφορία κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Ιανουάριο στην Χιλή, συλλέγοντας ψήφους εμπιστοσύνης που αγγίζουν το 86%.

Ο κ. Παναγιώτης Ποδηματάς είναι διευθύνων σύμβουλος της P.C. Podimatas SA και ιδιοκτήτης τριών εταιρειών που ανήκουν στους “κόλπους” του εν λόγω δικτύου, στη Ρουμανία, στη Σερβία και, φυσικά, στην Ελλάδα.

Το παγκόσμιο αυτό δίκτυο, που έχει 42 μέλη σε 40 χώρες από όλες τις γωνιές του κόσμου, λειτουργεί ως καταλύτης στην ανάπτυξη της αγοράς Συνεδρίων και Εταιρικών Συναντήσεων. Το προηγούμενο διάστημα το δίκτυο του CRΝ, είχε αναλάβει την κάλυψη βαρυσήμαντων εκδηλώσεων, όπως η Προεδρία της Τσεχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το συνέδριο για το Περιβάλλον COP 15 των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η Προεδρία της Δανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Παναγιώτης Ποδηματάς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και η καριέρα του στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης διοργανώσεων και συνεδρίων συμπεριλαμβάνει πολύ σπουδαίες στιγμές της Ελλάδας, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004, τις Συνόδους Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 2003 στη Χαλκιδική, του 1994 στην Κέρκυρα, του 1989 στη Ρόδο, τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, το Συνέδριο OSCE και πολλά άλλα. Είναι αντιπρόεδρος του HAPCO και συνέβαλε στην ανάληψη σημαντικών για τον ελληνικό συνεδριακό τουρισμό διοργανώσεων.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top