Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας παρουσιάζει το "Ελληνικό Πρωινό"
Στα πλαίσια της ΗORECA θα προβληθεί το Ελληνικό Πρωινό

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας παρουσιάζει το "Ελληνικό Πρωινό"

Ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής φιλοξενίας.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας παρουσιάζει το Ελληνικό Πρωινό, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας αναδεικνύοντας τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής φιλοξενίας.

Έτσι, στα πλαίσια της ΗORECA πρόκειται να προβληθεί το “Ελληνικό Πρωινό”, που θα αξιοποιεί τοπικά προϊόντα διαφόρων σημείων της Ελλάδας, αναδεικνύοντας την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητα κάθε περιοχής.

Συγκεκριμένα, θα παρασκευαστούν προτάσεις Ελληνικού Πρωινού, με Α’ ύλες από συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας (Επτάνησα, Χίος, Μυτιλήνη, Κως, Ρόδος, Δωδεκάνησα, Ήπειρος). Επίσης, Σχολές Γαστρονομίας με τη συνδρομή των μαθητών τους θα αναλάβουν και πάλι με θέμα το “Ελληνικό Πρωινό” να παρουσιάσουν έναν μπουφέ για 6 άτομα.

Όλες οι γαστρονομικές εκδηλώσεις σχετικά με το “Ελληνικό Πρωινό” θα διοργανωθούν υπό την επιμέλεια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και θα υλοποιηθούν από διακεκριμένα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας καλεί όλους τους επαγγελματίες του κλάδου των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης στη HORECA ώστε να αγκαλιάσουν το project “Ελληνικό Πρωινό”, αναβαθμίζοντας την έννοια της ελληνικής Φιλοξενίας. (Hall 4)

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024