Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈναρξη διαλόγου μεταξύ ΣΕΤΕ – ΣΕΕΔΔΕ
Νέα προσπάθεια για την ανάπτυξη συνεργιών μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων με τον τουρισμό φορέων

Έναρξη διαλόγου μεταξύ ΣΕΤΕ – ΣΕΕΔΔΕ

ΣΕΤΕ και ΣΕΕΔΔΕ συμφώνησαν ότι η ανάπτυξη του τουρισμού είναι μοναδικός μοχλός επανεκκίνησης της οικονομίας της χώρας.

Συνάντηση συνεργασίας και έναρξης γόνιμου διαλόγου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΣΕΕΔΔΕ, παρέστησαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπρεντάνος, πρόεδρος της ΣΕΕΔΔΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Αστέριος Ψαρογιάννης, γενικός γραμματέας ΣΕΕΔΔΕ, Γεώργιος Δρακόπουλος, γενικός διευθυντής ΣΕΤΕ, Γεώργιος Βερνίκος, γενικός Γραμματέας ΣΕΤΕ, Παναγιώτης Τοκούζης, αντιπρόεδρος ΣΕΕΔΔΕ, Δημήτριος Κούμανης, μέλος Δ.Σ. ΣΕΤΕ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων, που απασχολούν τους δύο φορείς, αναγνωρίζοντας παράλληλα τα προβλήματα των κλάδων τους οποίους εκπροσωπούν.  Στο “τραπέζι των συζητήσεων” ετέθησαν επιμέρους θέματα, τα οποία απασχολούν, τόσο το ΣΕΤΕ, όσο και τη ΣΕΕΔΔΕ, ενώ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ως προς τους στόχους και τις παραμέτρους για την ανάπτυξη του τουρισμού, ως μοναδικού μοχλού επανεκκίνησης της οικονομίας της χώρας.

Η διοίκηση της Συνομοσπονδίας πιστεύει ότι “με την πρωτοβουλία του ΣΕΤΕ και της ΣΕΕΔΔΕ ξεκινά μία νέα προσπάθεια για την ανάπτυξη συνεργιών μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων με τον τουρισμό φορέων. Η συνάντηση της Κυριακής αποτελεί ένα σημαντικό βήμα ως προς την έναρξη διευρυμένου και ειλικρινούς διαλόγου μεταξύ των φορέων του τουρισμού, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας και την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού μας προϊόντος, σε βάση συναίνεσης και κοινά αποδεκτά πλαίσια”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024