Οι παρευρισκόμενοι στην παρουσίαση μακεδονίτικης κουζίνας από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος "Ολύμπιος Ζευς" είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να γευτούν εδέσματα της Μακεδονίας, στα πλαίσια της HORECA 2012.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση μακεδονίτικης κουζίνας από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος “Ολύμπιος Ζευς” στο 5ο Forum Γαστρονομίας, το οποίο διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθήνας, στα πλαίσια της 7ης Διεθνούς Έκθεσης HORECA 2012.
Ο χώρος κατακλείστηκε από επισκέπτες, οι οποίοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή παρουσίαση της μακεδονίτικης κουζίνας από τα μέλη της Λέσχη. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να γευτούν εδέσματα της Μακεδονίας όπως φασόλια γίγαντες με λουκάνικο Πρεσπών, τηγανιά με χοιρινή πανσέτα – λουκάνικο χωριάτικο και πράσο, κεφτέδες στην άρμη Ναούσης, πατσά, μπάτζο, ελιές Χαλκιδικής. Από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείπει το κουλούρι Θεσσαλονίκης, καθώς και το τσίπουρο Μακεδονίας με γλυκάνισο, αυθεντικά χαρακτηριστικά της Μακεδονίας.
Τις παρασκευές των εδεσμάτων συνόδευσε μακεδονίτικος χορευτικός σύλλογος.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.