Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςH MCOM Media Communications στην έκθεση hotelympia 2012
Παρουσίαση κα της "οικογένειας" προϊόντων HOTstream 4.0 HD

H MCOM Media Communications στην έκθεση hotelympia 2012

Παρούσα στη διεθνή έκθεση για τον ξενοδοχειακό τομέα hotelympia, στο Λονδίνο, θα είναι η MCOM Media Communications, με τις νέες υπηρεσίες και λύσεις HOTstream 4.

Η MCOM Media Communications θα συμμετέχει στην έκθεση για τον ξενοδοχειακό τομέα hotelympia στο Λονδίνο, από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου όπου και θα παρουσιάσει τις νέες υπηρεσίες HOTstream 4. Η λύση HOTstream θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της εταιρείας ASP Systems Ltd No S1916 στο τμήμα Technology Show Area. Συγκεκριμένα:

– Παρουσίαση της “οικογένειας” προϊόντων HOTstream 4.0 HD, μία από τις πλέον τεχνολογικά προηγμένες λύσεις ψυχαγωγίας και ενημέρωσης για τον ξενοδοχειακό τομέα που περιλαμβάνει υπηρεσίες IPTV, Interactive TV και Video on Demand (VOD).

  • Πρώτη παρουσίαση της νέας έκδοσης HOTstream 4.0 Internet  για την παροχή internet πρόσβασης υψηλών ταχυτήτων (HSIA) στους επισκέπτες του ξενοδοχείου
    1. μέσω ασύρματου (WiFi) και ενσύρματου δικτύου
    2. με εξειδικευμένο portal σύνδεσης (login portal) για την διαφημιστική προώθηση υπηρεσιών
    3. με πολλαπλά επίπεδα ταχύτητας σύνδεσης για να διαμορφώνεται ευέλικτα η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.
  • Παρουσίαση της αναβαθμισμένης υπηρεσίας HOTStream 4.0 Signage για διαχείριση των οθονών digital signage σε ομάδες ή ανεξάρτητα την κάθε μία, διασύνδεση με λύσεις Sales & Catering καθώς και υπηρεσίες αυτοματοποιημένης αλλαγής των οδηγιών κατεύθυνσης (way finders) ανάλογα με την τρέχουσα διαμόρφωση των συνεδριακών χώρων.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024