Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΛειτουργία Arsenal Soccer School Camp στην Ελούντα της Κρήτης
Τα προγράμματα ξεκινούν στις 5 Απριλίου 2012

Λειτουργία Arsenal Soccer School Camp στην Ελούντα της Κρήτης

Το porto elounda De Luxe Resort και το elounda peninsula All Suite Hotel ξεκινούν φέτος τη συνεργασία τους με τις ποδοσφαιρικές σχολές Arsenal Soccer Schools.

Το porto elounda De Luxe Resort και το elounda peninsula All Suite Hotel ξεκινούν φέτος τη συνεργασία τους με τις ποδοσφαιρικές σχολές Arsenal Soccer Schools, τις καλύτερες του είδους τους στον κόσμο, οι οποίες ξεκινούν στις 5 Απριλίου 2012 και θα φιλοξενούν παιδιά μεταξύ 5 και 16 ετών. Η σχολή Arsenal Soccer School υποδέχεται παιδιά όλων των ικανοτήτων και δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζουν, καθώς το μόνο που ζητούν οι προπονητές από εκείνα είναι να διασκεδάζουν όσο μαθαίνουν ποδόσφαιρο με τον τρόπο της Arsenal. “Play the Arsenal Way” είναι το μότο των Arsenal Soccer Schools. Στη σχολή αυτή, οι προπονητές θα δώσουν στα παιδιά όλων των επιπέδων τη δυνατότητα να εκφραστούν και να αναπτυχθούν δημιουργικά και τεχνικά. Επίσης, από 5ης Απριλίου 2012, ένα δυνατό νέο πρόγραμμα παιδιών ξεκινά με πολλές δράσεις μέσα στο Παιδικό Πάρκο των 7.000 τ.μ., το “Children’s Park”, και όλες τους τις εγκαταστάσεις.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: Μαθήματα γκολφ (σε ομάδες από 3 ως 5 παιδιά) Μαθήματα τένις (σε ομάδες από 3 ως 5 παιδιά), μαθήματα αυτόνομων καταδύσεων (σε ομάδες 3 παιδιών), μαθήματα κολύμβησης (σε ομάδες 3 παιδιών), μαθήματα σκι ή wakeboard (σε ομάδες από 3 ως 5 παιδιά) και μαθήματα ιστιοπλοΐας (σε ομάδες από 7 ως 10 παιδιά).

Επίσης, το “Six Senses Spa” θα εγκαινιάσει ημέρες “μακιγιάζ junior” και “junior μάνι-πέντι” για κορίτσια άνω των 13, καθώς και “Γιόγκα για μητέρα και παιδί”. Ακόμη, μια φορά την εβδομάδα, θα γίνεται ένα ταξίδι ψαρέματος για γονείς με τα παιδιά τους.

Τέλος, το παιδικό πρόγραμμα 2012, θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά δραστηριοτήτων άνευ χρέωσης για τα μικρά παιδιά, και θα περιλαμβάνει: νεροτσουλήθρες κάθε μέρα στρώσιμο τραπεζιού παιχνίδια: πινγκ-πονγκ, ποδόσφαιρο και άλλα παιχνίδια στο γκαζόν, εικαστικές και πλαστικές τέχνες, παντομίμα, γλυπτική στην άμμο, βάψιμο προσώπου, κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024