Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςVario Clean: Είσοδος σε νέες προϊοντικές κατηγορίες σε συνεργασία με οίκους του εξωτερικού
5o Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργαστών Vario Clean

Vario Clean: Είσοδος σε νέες προϊοντικές κατηγορίες σε συνεργασία με οίκους του εξωτερικού

Στο 5ο Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργαστών Vario Clean αναφέρθηκε ότι η Vario Clean διευρύνει τη γκάμα των λύσεων για την ελληνική αγορά με τα προϊόντα των εταιρειών GFL, Semperit και Wrapfilm.

Με επιτυχία έλαβε χώρα στις 4 και 5 Φεβρουαρίου το 5ο Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών Vario Clean στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Στο συνέδριο συμμετείχαν συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, τα στελέχη της εταιρείας, εξωτερικοί συνεργάτες καθώς και ανώτατα στελέχη των συνεργαζόμενων οίκων του εξωτερικού.

Θέματα του συνεδρίου ήταν ο απολογισμός του 2011, οι στόχοι και η στρατηγική ανάπτυξης για το 2012, η παρουσίαση των νέων προϊόντων Tork και Deiss, καθώς και η είσοδος στις νέες προϊοντικές κατηγορίες σε συνεργασία με καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού. Από φέτος η Vario Clean θα διευρύνει τη γκάμα των λύσεων που προσφέρει στην ελληνική αγορά με τα προϊόντα των εταιρειών GFL, κυρίαρχου παίκτη στον κλάδο των hotel amenities, Semperit, ηγέτιδας παραγωγού στα γάντια προστασίας και Wrapfilm, ενός από τους πέντε μεγαλύτερους παραγωγούς μεμβράνης και αλουμινόχαρτου στην Ευρώπη. Τις παρουσιάσεις  πραγματοποίησαν ανώτατα στελέχη των εταιρειών μεταφέροντας την τεχνογνωσία και τις ιδέες τους στους συμμετέχοντες.

Στη διάρκεια του συνεδρίου έγιναν αναφορές στις δεσμεύσεις και στις επενδύσεις της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, που οδήγησαν σε σημαντικές επιτυχίες και εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης και της επέτρεψαν να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών, επιτυχημένων πρακτικών και δράσεων ανάμεσα στους συμμετέχοντες μέσα από  ένα ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο.

Η Vario Clean, μέλος της Igefa International για την Ελλάδα και την Κύπρο, διανέμει μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργατών κατ’αποκλειστικότητα τα προϊόντα Tork της εταιρείας SCA, η οποία είναι η Νο1 εταιρεία χάρτου στην Ευρώπη, Deiss της No1 βιομηχανίας σε Γερμανία και Αυστρία στους σάκους απορριμμάτων. Από 01/01/12 έχει αρχίσει και η εμπορική διάθεση των προϊόντων των οίκων GFL, Semperit, Wrapfilm, διευρύνοντας τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας και των συνεργατών της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024