Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΑσύρματο Internet στο ξενοδοχείο The Athens Gate από τη Mikenopa Hellas
Εγκατάσταση όλης της υποδομής χωρίς επιβάρυνση για το ξενοδοχείο

Ασύρματο Internet στο ξενοδοχείο The Athens Gate από τη Mikenopa Hellas

Η Mikenopa Hellas εγκατέστησε ασύρματο Internet στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων The Athens Gate, στην Αθήνα.

Η εταιρεία Mikenopa Hellas, διευρύνοντας το δίκτυο συνεργασιών της με σημαντικά ξενοδοχεία, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση ασύρματου Internet στο κεντρικό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων The Athens Gate. Η Mikenopa εγκατέστησε ολόκληρη την υποδομή με καμία επιβάρυνση για το ξενοδοχείο, και ανέλαβε τη διαχείρησή του.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, σημείωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία εμπιστεύονται τη Mikenopa, κατανοώντας τη σημασία του υψηλής ποιότητας Internet, σε συνδυασμό με τεχνική υποστήριξη 24/365 για τους πελάτες και τους υπαλλήλους τους”.

Το ξενοδοχείο The Athens Gate βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη και το Ναό του Ολυμπίου Διός, ενώ όλα τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα, ακολουθώντας λιτές γραμμές και μοντέρνα αισθητική.

Η εταιρεία Mikenopa ειδικεύεται στην παροχή τεχνολογιών υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών Πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα. Όλες οι προσφερόμενες τεχνολογικές λύσεις είναι σχεδιασμένες για να επιφέρουν επιπλέον εισοδήματα στα ξενοδοχεία, καθώς επίσης και σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους. Με πελατολόγιο μεγαλύτερο από 110 ξενοδοχεία, η Mikenopa έχει εξασφαλίσει μια σημαντική θέση στην Κεντρική Ευρώπη και σταδιακά επεκτείνεται σε νέες αγορές όπως η Ελλάδα και η Ρωσία.

Η εταιρεία Mikenopa Hellas ΕΠΕ συνεργάζεται με πολλά γνωστά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, π.χ. Athenaeum InterContinental, Hilton Athens, την αλυσίδα Aldemar Resorts & Spa, Titania, τον όμιλο Airotel, St.George Lycabettus, Pentelikon Hotel & Suites, Porto Carras, Golden Age, Sitia Beach κ.ά. Η εταιρεία είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Η Mikenopa προσφέρει διάφορα επιχειρηματικά μοντέλα συνεργασίας, από την πώληση ολόκληρου του συστήματος, μέχρι την ενοικίασή του, αλλά και μέσω επενδυτικής πολιτικής που βασίζεται σε μοίρασμα των κερδών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024