Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση των εγκαταστάσεων του Kiani Beach Resort

To Kiani Beach Resort βραβεύθηκε με το "Green Key Eco Label 2012"

Θοδωρής Κουμέλης - 12 Μάρτιος 2012, 14:53

Το βραβείο “Green Key ", μια ακόμη σημαντική διάκριση τo Kiani Beach Resort, αποτυπώνει την υπευθυνότητα της εταιρείας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος – βιώσιμης ανάπτυξης.

Με το διεθνές βραβείο “Green Key Eco Label 2012” του Διεθνούς Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FΕΕ - Foundation for Environmental Education) διακρίθηκε το ξενοδοχείο Kiani Beach Resort. Η διάκριση πιστοποιεί το συγκρότημα με το Σήμα Οικολογικής Ποιότητας (Eco Label) και το συγκαταλέγει μεταξύ των φιλικών προς το περιβάλλον ξενοδοχείων της χώρας μας.   

Green Key Eco LabelTο “Green Key” (“Πράσινο Κλειδί”), είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που απονέμει σήμα οικολογικής ποιότητας για τον τουρισμό (eco-label). Το Πρόγραμμα αυτό ενεργεί ως ερέθισμα για τη μετατροπή κάθε τουριστικής μονάδας, μικρής ή μεγάλης, σε «πράσινη». Αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό στο ζωτικό χώρο της Βιομηχανίας και του Τουρισμού, αφού ευαισθητοποιεί και προτρέπει για την υιοθέτηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον, που εγγυώνται την προστασία του και προάγουν την αειφόρο ανάπτυξη.

Το Πρόγραμμα “Green Key” συντονίζεται από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Foundation for Environmental Education), μια διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση που λειτουργεί σήμερα σε 28 χώρες παγκοσμίως.

Εθνικός χειριστής του Προγράμματος είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, η αρχαιότερη περιβαλλοντική μη Κυβερνητική Οργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας (από το 1951).

Το βραβείο “Green Key ” αποτελεί μια ακόμη σημαντική διάκριση τo Kiani Beach Resort. Αποτυπώνει την υπευθυνότητα της εταιρείας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος – βιώσιμης ανάπτυξης και αποδεικνύει την προσήλωση της στην ενσωμάτωση περιβαλλοντικών πρακτικών και κριτηρίων στις δραστηριότητές της.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top